Ocala weiss grau nieuw

Ocala

Een oneindig aantal variaties en mogelijkheden, speciaal voor u! Ons chalet de "Ocala" biedt veel meer dan een standaard instapmodel. Niet alleen de afmetingen, maar ook de comfortabele uitrusting kan volledig aan uw wensen aangepast worden. Maar zelfs de basisuitrusting biedt u al voldoende om te genieten van een ontspannende vakantie.

Ons chalet "Ocala" heet u van harte welkom voor vele jaren vakantie.

Mobilheim Orlando Grau Weiß

Orlando

De mobiele chalet Orlando in slechts enkele woorden? Strak ontwerp en een bijzonder sterke uitrusting.

Kom binnen, ga even zitten en laat u verbazen over de geboden ruimte. De vakantiepret begint al als u ons uw wensen vertelt! Het reisdoel? Uw eigen mobiele chalet. 100% op maat gemaakt.

Charleston 4.

Charleston

De klassieker uit het assortiment van Arcabo, hét paradepaardje in talloze recreatiegebieden, bewoond door ontspannen en zeer tevreden levensgenieters…

De esthetische elementen van deze chalet stelen de show en creëren een oase van rust, openheid en transparantie. De ruimte van de Charleston kan zonder enig probleem aan uw wensen aangepast worden. En geloof ons maar, u krijgt met deze Charleston heel veel ruimte om van te genieten.

Mobilheim Carlington Schwarz Front

Carlington

Deze chalet is echt, wat je noemt, een "vorstelijke en overweldigende” chalet. Meer ruimte om wensen te verwezenlijken is werkelijk niet mogelijk in een chalet.

Geniet in de Carlington van de rust en de luxe met een panoramisch uitzicht op uw vakantielandschap.

Premium XL

Basic Line

Veel ruimte en een basisuitrusting die aan alle wensen voldoet. De zomermodellen van de Basic-Line bieden dit allemaal tegen uitstekende voorwaarden. Natuurlijk kunt u ook hier rekenen op de perfecte afwerking van ARCABO!