Long Beach 4

Long Beach

Dit model de "Long Beach" heeft een trendy uiterlijk wat passend is in vele omgevingen.

Het gebruik van diverse materialen, houten palen en het lessenaarsdak, geven dit model een verrassende aanblik. Niet alleen oogt het chalet ruim, ook de ruimte binnen is efficiënt ingedeeld. Aan comfort geen gebrek. Kortom de "Long Beach" is een zeer compleet chalet met een onderscheidend karakter.

NewBay 4.

New Bay

Laat een ieder verbazen met de uitstraling van deze prachtige maar ook zeker kunstzinnige New Bay. Naast dat het een lust voor het oog is om naar te kijken is er voor u voldoende ruimte om er heerlijk in te recreëren.

Met de interessante indelingen die de New Bay kent is er ook rekening gehouden met een buitenterras waar met droog weer al snel goed toeven is. Kortom een complete bungalow op hoog niveau waar u met veel kwaliteit, ruimte, luxe en licht een heerlijke vakantie tegemoet gaat.

Newport 2 weiß

Newport

U bent op zoek naar lucht en ruimte? Dan hebt u met onze Newport precies de goede mobiele bungalow gevonden. Hoge plafonds en grote raampartijen geven u, zeker in combinatie met het strakke ontwerp, een heel bijzonder en ruimtelijk gevoel.

Met onze Newport kunt u eindelijk heerlijk de frisse lucht inademen die u zo nodig hebt om lekker te ontspannen.

Inspiration Solar

Inspiration

De mobiele bungalow heeft een robuuste uitstraling die op geen enkel park zal misstaan. De rechte wanden en het strakke plafond geven u veel ruimte en woonplezier.

Laat u ook positief verrassen door het optionele energie neutraal pakket. Ga de samenwerking aan met de zon. Het hele jaar door recreëren op zonne-energie. Deze bijna self supported mobiele bungalow biedt daarnaast alle luxe die u gewend bent. Deze met triple glas uitgevoerde mobiele bungalow behaalt een bijzonder hoge RC waarde.

Nevada 4

Nevada

Voor de chalet met de prachtige naam Nevada gebruiken wij innovatieve, kwalitatief hoogwaardige materialen. Naast de opvallende dakconstructie en de afgeschuinde raampartijen is de Nevada ook door zijn indrukwekkende afmetingen een absolute blikvanger.

Natuurlijk gelden innovatie en hoogwaardige kwaliteit ook voor de binnenruimte van de bungalow!

Een geraffineerde indeling gecombineerd met een fraaie inrichting met liefde voor details geeft deze betoverende chalet zijn bijzondere charme.

Florida 4.

Florida

Deze chalet verrast door het opvallende, moderne ontwerp en werd speciaal ontworpen voor veeleisende vakantiegangers. Hebt u speciale kleurwensen? Dan kunt u kiezen uit heel veel mogelijkheden. De Florida zelf wordt in twee kleuren uitgevoerd, natuurlijk in de door u gekozen combinatie.

De chalet Florida onderscheidt zich niet alleen door het bijzondere ontwerp, maar ook door de geboden luxe. Uitgerust met een apart toilet een U-vormige keuken biedt de Florida u onvoorstelbaar veel ruimte.