Lodge buiten rood

Het Lodge chalet meer gezelligheid is er niet.

Ontdek onze zeer populaire huur chalet bij ARCABO. De Lodge combineert als geen andere chalet een geweldig ruimtelijk gevoel met het hoogste comfort.

Kies uit verschillende kleuren, vormen en varianten en pas uw eigen Lodge perfect aan de wensen van uw gasten aan.

Mobilheim Chatel Creme Grün

Chatel

De luxe van een hotelkamer wil iedereen! Maar de charme van een vakantie midden in de natuur. Dit wil echt niemand missen.

De chalet Chatel zorgt voor een perfecte combinatie van beide werelden en creëert zo een brug tussen een vakantie op hotel én op de camping. ARCABO biedt alle vormgevingsmogelijkheden waarmee u en uw onderneming onderscheidende en unieke eigenschappen kunnen creëren.

Duinlodge 4

Duinlodge

Onze chalet, de Duinlodge is niet alleen optisch een waar hoogtepunt! In deze chalet is meer dan voldoende ruimte voor een compleet gezin én hoeft het gezin absoluut niets te missen.

Een gezellig slaapruimte voor de ouders, een avontuurlijke slaaphut voor de kinderen, een chique badkamer en een keuken bieden in combinatie met de prachtige woonhoek voldoende ruimte voor een lange vakantie. Natuurlijk maakt het adembenemende uitzicht op de natuur via de glazen gevel de vakantie helemaal af, zowel bij goed als bij slecht weer.

Woodlodge Front

Woodlodge

In onze Woodlodge boeken uw gasten meteen ook een avontuurlijk gevoel. Deze mobiele chalet beschikt niet alleen over een opvallend design, maar is daarnaast ook een waar ruimtelijk wonder!