ONTDEK ONZE NIEUWSTE MODELLEN

Newbay

Ruimte, luxe en een lust voor het oog!

Of uw keuze nu valt op een mooie plaats tussen de duinen of prachtig aan de rand van het bos.   De New Bay past zich graag aan de omgeving aan van uw keuze. Deze zeker opvallend te noemen chalets geven u een gevoel van ruimte en verbeelding weer. Laat een ieder verbazen met de uitstraling van deze prachtige maar ook zeker kunstzinnige New Bay. Naast dat het een lust voor het oog is om naar te kijken is er voor u voldoende ruimte om er heerlijk in te recreëren. Met de interessante indelingen die de New Bay kent is er ook rekening gehouden met een buitenterras waar het met droog weer al snel goed toeven is. Kortom complete chalets op hoog niveau waar u met veel kwaliteit, ruimte, luxe en licht een heerlijk vakantie tegemoet gaat. 

energiezuinig

Inspiration

Duurzaam recreƫren op hoog niveau

Laat u ook positief verrassen door de energie neutrale INSPIRATION.  Ga de samenwerking aan met de zon. Het hele jaar door recreëren op zonne-energie. Dit bijna self supported chalet biedt daarnaast alle luxe die u gewend bent. Het met triple glas uitgevoerde chalet behaalt een bijzonder hoge RC waarde van > 5.5. De rechte wanden geven u veel ruimte en woonplezier.  Omdat we hebben gekozen voor een duurzame plafondverwarming hoeft u bij uw inrichting geen rekening meer te houden met radiatoren.  De Inspiration zal proberen het energieverbruik te beperken maar blijft natuurlijk afhankelijk van energiebronnen. Uiteraard zijn deze altijd uit duurzame bronnen betrokken. De Inspiration haalt haar energie uit zonnepanelen. Het chalet heeft een robuuste en solide uitstraling die op elk park niet zal misstaan. 

Newport

ruimte en veel licht

Kies de New Port en kies voor ruimte om te recreëren. De rechte wanden geven u vele kubieke meters extra woonplezier, in combinatie met maximale lichtinval door de meer dan royale kozijnen.

Voor de New Port geldt: what you see, is what you get. Deze New Port is van top tot teen, van schroef tot bout en van plank tot wand gedetailleerd ontworpen en opgebouwd volgens de superstrenge ARCABO kwaliteitseisen. Dit betekent dat we op zelfs het kleinste detail geen concessie hebben gedaan aan de kwaliteit van uw New Port. 

Contactformulier

uw interesse gewekt?

Wilt u kennismaken met onze nieuwe modellen? Graag zenden wij u meer informatie toe.

Arcabo Ausstellungszentrum Eingang

LIVE BEZICHTIGEN?

Wilt u onze chalets bekijken en bewonderen? Maak dan een afspraak met een van onze experts in de ARCABO showroom