Ostern
02 Apr 2018
Pasen bij ARCABO

Komt u ons vandaag ook bezoeken in de showroom? De koffie staat klaar!

ARCABO op de SECOND HOME BEURS
14 Feb 2018
ARCABO op de SECOND HOME BEURS

Van 9 tot en met 11 maart zijn wij aanwezig tijdens de SECOND HOME Beurs in UTRECHT. Bezoek onze stand en vindt uw ideale locatie voor het plaatsen van een ARCABO CHALET. Bestel uw gratis entreebewijzen via de volgende link:Lees meer

ARCABO houtdatwerkt
24 Jan 2018
Hoog bezoek!

Leerlingen Maureen, Isabel en Ronan van het Mondial College uit Nijmegen afdeling Sector & Engineering hebben zich vandaag, onder leiding van Houtdatwerkt; Grace Eijpe en Henk Kip, verdiept in het realiseren van een ARCABO-Mantelzorgwoning.

Chalet op ponton
Transport over water

Vaak krijgen wij de vraag hoe een Chalet over het water vervoerd wordt. Graag laten wij u zien hoe het ARCABO-Chalet voor De Lits middels een ponton op bestemming aankomt.Lees meer

BBQ 2017
22 Jul 2017
Vakantie!

Gisteren is onder het genot van een feestelijke BBQ alvast de vakantie ingeluid bij ARCABO! Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie! Voor de aangepaste tijden van de showroom kijk op: www.arcabo.nl/showroom

Donatie
20 Jul 2017
ARCABO doneert € 9.000,00

Vandaag heeft ARCABO 3x een cheque ter waarde van € 3.000,00 gedoneerd aan Hospice ’t Huis De Pastorie in Dalfsen, de Hersenstichting en de Hartstichting.Lees meer

Nieuwe modellen showroom
11 Jul 2017
Nieuwe modellen

Er worden momenteel weer nieuwe chalets in de showroom geplaatst!

Neue bilder
05 Jul 2017
Nieuwe foto's!

ARCABO maakt nieuwe foto's op locatie

Woonboot
26 Jun 2017
Vandaag chalet op het water opgeleverd!

Jubileum
10 Jun 2017
20 jarig jubileum

We willen iedereen bedanken voor alle felicitaties m.b.t. ons 20 jarig bestaan. We kunnen terugkijken op 2 geweldige feestdagen!

Trekkershut
ARCABO officieel leverancier Trekkershut

Vanaf nu is Arcabo met de Woodlodge erkend leverancier van een Trekkershut. De Woodlodge voldoet aan de richtlijnen van "Stichting De Groene Koepel, te gast in de natuur" . Trekkershutten zijn geschikt als onderkomen voor recreanten die graag ergens kort verblijven of rondtrekken in een bepaald gebied, op de fiets, te voet of met de auto.Lees meer

RCN Long Beach
20 Mar 2017
Nieuwe klant RCN Zeewolde

Zojuist zijn er 9 chalets van het type "Long Beach" geleverd op RCN park Zeewolde.

Verkoopteam
10 Mar 2017
Verkoopteam

Afgelopen tijd is ons verkoopteam verder uitgebreid graag stellen wij aan u voor:Lees meer

Preiss
17 Feb 2017
DCC Camping Europ-Preis 2017

Vandaag heeft onze klant Georg Giner van Camping Natterer See de DCC Camping Europ-Preis 2017 platina gewonnen. Met zijn Woodlodges, compleet uitgevoerd met Badkamer, biedt hij zijn gasten de mooiste vakantie in Oostenrijk. Wij Feliciteren Georg en zijn Team!

Schouwen
15 Feb 2017
Vakantiepark Schouwen

Nieuwe verhuur in wording op Vakantiepark Schouwen.

Messe Essen
15 Feb 2017
Gezellige 1e beursdag Essen

Vandaag 15-2-17 hebben we de eerste beursdag van de Reise + Camping Essen gezellig afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje.

07 Feb 2017
Camping und Reise Essen

De "Reise und Camping" beurs vind plaats van 15 februari tot en met 19 febrauri. U kunt ARCABO bezoeken in hal 5 op stand 5C16. Wij hopen u te mogen begroeten, Het ARCABO-team

Caravana
Weekend weg gewonnen

Na afsluiting van de CARAVANA in Leeuwarden heeft mevrouw Westerveld van Waadhoeke Resort MEVROUW AUKEMA als gelukkige winnaar van een weekendverblijf in een ARCABO chalet op Vakantiepark Giethoorn gekozen! Namens ARCABO wensen wij mevrouw Aukema een prettig verblijf.

Vlaggen
Nieuwe vlaggen

Sinds een aantal weken hangen de nieuwe vlaggen met het nieuwe logo van ARCABO weer herkenbaar voor de panden. Heeft u ze al gezien?

Welcome
16 Jan 2017
Caravana 2017

Wij zijn 19 t/m 24 januari te vinden op stand 3072 op de Caravana in Leeuwarden. Graag tot ziens!

Gordijnen
09 Jan 2017
Nieuwe Stalen

Momenteel wordt er druk gekeken naar de nieuwe stalen en trends voor 2017. Vandaag zijn de nieuwe gordijnstalen uitgezocht. Deze zijn binnenkort te bewonderen in de showroom.

01 Jan 2017
Gelukkig Nieuwjaar!

ARCABO wenst u een gelukkig nieuw jaar!

Afsluiting 2016
16 Dec 2016
Afsluiting 2016

Vandaag is het jaar 2016 feestelijk afgesloten door het personeel van ARCABO. Op naar een spetterend 2017!

kerst
Showroom in Kerstsfeer

Ook de showroom is in kerstsfeer gebracht! U bent tijdens de kerstvakantie van harte welkom. We zijn de gehele vakantie volgens de reguliere tijden geopend. Beide kerstdagen 25, 26 en zaterdag 31 december zijn wij wel de hele dag gesloten.

Duinlodge
14 Dec 2016
Showroom update

De showroom heeft er gisteren weer een eyecatcher bij gekregen: onze "Duinlodge"! U bent van harte welkom om deze te komen bekijken.

Celle
Norddeutscher Campingtag

30 November en 1 December stonden wij op de Norddeutscher Campingtag en hebben daar de "Germanen Lodge" laten zien. Deze is gebouwd voor Alfsee Ferien- und Erholungspark.

Woodlodge CL classic
Welcome beurs Gorinchem

Op 14, 15 en 16 november 2016 stond ARCABO op de "Welcome" beurs. Dit is de vakbeurs die draait om het realiseren van gastbeleving. Ook hier stonden we met de modellen Nevada, Woodlodge CL Classic en de Duinlodge.

ARCABO beurs
Recreatie vakbeurs Hardenberg

Op 7, 8 en 9 november vond in de Evenementenhal in Hardenberg de Recreatie Vakbeurs plaats. Deze vakbeurs bevat alle segmenten die recreatie te bieden heeft; van speeltoestellen tot de inrichting van vakantiewoningen. ARCABO stond op deze beurs met de modellen Nevada, Woodlodge Classic CL en de Duinlodge. We kijken terug op een leuke en drukke beurs!

Mobilheim Lodge Rot Grau
Bayerischer Campingtag

Op 8 en 9 november was Arcabo vertegenwoordigt op de Bayerischer Campingtag in Bad Windsheim. Wij presenteerden daar onze Lodge.

Techniekdag bij Arcabo
13 Oct 2016
Hoog bezoek!

Donderdag 13 oktober was het weer "Techniekdag" bij arcabo. Ieder jaar wordt dit vanuit de scholen in de buurt georganiseerd en komen de kinderen kennis maken met de verschillende bedrijven in Nieuwleusen.