WELKOM BIJ ARCABO

Uw vrijetijdsbesteding is onze prioriteit!

Thuisvoelen in je tweede huis! U stelt meer eisen aan een chalet van ARCABO omdat het kan. Wij begrijpen als geen ander dat u uw vrije tijd het liefst besteed op een hoger niveau. Er is ons dan ook alles aangelegen om hieraan te voldoen. Wij brengen experts uit de bouwbranche al decennia lang samen, om dag in dag uit te werken aan onze chalets tot in de kleinste details.

ARCABO werd opgericht in 1997 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot één van de grootste producenten van wintervaste chalets. Met een groot team van gespecialiseerde medewerkers bouwen wij dagelijks een aantal chalets die vervolgens naar de door u gekozen eindbestemming worden gebracht. Momenteel produceren wij mobiele chalets voor de particuliere- en zakelijke markt. Naast de productie van chalets, wordt advisering aan recreatieparken steeds belangrijker. Vooral daarom vinden wij het van het grootste belang dat al onze adviseurs veel kennis hebben van de branche. 

productvisualisatie

Omdat kwaliteit zichzelf bewijst

Als producent van wintervaste chalets in Europa, staat ARCABO niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor individualiteit en innovatie.

Met ons uitgebreide assortiment bieden wij veel keuzemogelijkheden wat betreft grootte, kleur, vorm en uitvoeringen. Dankzij onze moderne productiefaciliteiten in combinatie met een 3D-tekenprogramma kunnen wij voldoen aan de meest exclusieve wensen en visualisaties van uw project.

Contactformulier

Fabrieksbezichtiging afspreken

Overtuig u zelf van de kwaliteit van onze mobiele chalets. Wij nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging op onze locatie. 

PERFECTIE VANAF DE ALLEREERSTE STAP

Hier vindt u meer informatie over onze productiefaciliteiten

Een carrouselsysteem, dat ook in de hoogwaardige auto-industrie gebruikt wordt, is de basis voor de productie van onze mobiele bungalows. De hoogwaardige afwerking wordt in elke stap van het productieproces gegarandeerd door een strenge kwaliteitscontrole. Continu begeleid en gecontroleerd door ons moderne en complexe computersysteem worden ook uw persoonlijke wensen, zoals kleur en ontwerpaanpassingen, in dit geavanceerde productieproces ingepast.

Naast een minutieuze selectie van materialen is vooral het snijden de basis voor de kwaliteit en de levensduur. Iedere lengte en elk verstek moeten 100% perfect zijn! Neem een paar minuten de tijd en bekijk de video voor meer informatie.