WERKEN BIJ ARCABO

Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Arcabo is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Arcabo
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen
0529-488900​

​Eventuele open sollicitaties kunt u richten aan j.sellis@arcabo.nl

 

 

Logo

VACATURE

Chaletbouwer – Loodgieter – Timmerman

Vestiging Heerenveen

Als je het ARCABO team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

ARCABO ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. ARCABO is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je standplaats is Heerenveen.

Als Loodgieter …

Ben je ervaren in het aanbrengen van installaties- en loodgieterswerk in- en aan chalets. Daarbij moet je denken aan het aanleggen en fitten van CV-leidingen, gas- en waterleidingen, het plaatsen van radiatoren en CV-ketels, airconditioninginstallaties, zinkwerk, etc.

Als Timmerman / Assemblage Medewerker Binnenbouw …

Werk je aan de montage van binnencomponenten als plinten, deuren, hang- en sluitwerk, badkamers, keukens, etc. volgens (detail) tekeningen en checklisten.

Als Timmerman / Assemblage Medewerker Buitenbouw …

Werk je aan de montage van buitencomponenten als plaatwerk, goten, dakbedekking, beglazing, kozijnen, hang- en sluitwerk, etc. volgens (detail) tekeningen en checklisten.

Voor alle functies geldt bovendien …

Je hebt focus op kwaliteit, je kunt problemen in het werk zelf oplossen en je werkt graag in teamverband aan onze prachtige chalets. Om de chalets te kunnen produceren van basismateriaal tot aan een compleet chalet, beschikken wij over een ervaren team met veelzijdige Kitters, Schilders, Elektriciens, Timmermannen en Machine operators . Als je dat leuk vindt, kun je doorgroeien naar Allround Assemblagemedewerker.

Heb je al ervaring, dan is dat een pre, maar we leiden je ook graag op als je nog niet zo ervaren bent.

Wil je eerst nog meer weten over deze jobs, dan kan je contact opnemen met Jaclize Sellis 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl).

ARCABO
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen

Logo

VACATURE

Hoofd Bedrijfsbureau

Vestiging Nieuwleusen

Als je het Arcabo team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Arcabo is marktleider op het gebied van “Lean based manufacturing”  van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als Hoofd Bedrijfsbureau …

Ben je dagelijks in contact met je collega’s van Verkoop en Productie om de levering van chalets in goede banen te leiden. Je bent de spil tussen de voorbereidings- en uitvoeringsfase.

Je stuurt direct of indirect de activiteiten binnen Inkoop, Tekenkamer, Calculatie & Werkvoorbereiding en Service aan. Jouw verantwoordelijkheidsgebieden zijn kostprijsbegrotingen, input voor offerteaanvragen, productie planning, inkoop van materiaal, service & aftersales en de verdere ontwikkeling van je teams.

Als Hoofd Bedrijfsbureau rapporteer je rechtstreeks aan de directie. Samen met je MT collega’s werk je mee aan de ontwikkeling en innovaties bij Arcabo. Dit doe je door continu na te denken over optimalisatie van de werkprocessen, systemen, communicatie en samenwerking.

Je begrijpt …

Dat dit een senior functie is, waarvoor een aantal jaren werkervaring heel belangrijk is. Je bent klant- en resultaatgericht, hebt kennis van en ervaring met project- en procesmanagement en uitstekend in staat om jouw teams te coachen en samen aan succes te werken. Daarnaast beschik je over een afgeronde technische HBO of WO opleiding, bij voorkeur in de richting bouwkunde en je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl). Wil je eerst nog meer weten over deze job, bel dan met onze General Manager Rijk Houthuijzen, 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

Arcabo

Rollecate 45

7711 GG Nieuwleusen