Logo

VACATURE

Bouwkundig Tekenaar

Vestiging Nieuwleusen - fulltime

Als je het Arcabo team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Arcabo is marktleider op het gebied van “Lean based manufacturing” van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als Bouwkundig Tekenaar …

Ben je verantwoordelijk voor het tekenen van chalets ten behoeve van de productie en offerte trajecten.

Je begrijpt …

Dat Bouwkundig Tekenaar een senior functie is, waarvoor een aantal jaren werkervaring heel belangrijk is. Je bent klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig, hebt ruime ervaring in 3D tekenen binnen houtskelet- of volume bouw en je hebt een MBO/HBO bouwkunde achtergrond. Excel kennis en beheersing van de Duitse taal is een pre.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl). Wil je eerst nog meer weten over deze job, bel dan met onze General Manager Rijk Houthuijzen, 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

ARCABO
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen