28 augustus 2019

27 en 28 september Open dagen bij ARCABO

Het showterrein van ARCABO is vergroot en vernieuwd en vele nieuwe modellen chalets zijn te bezichtigen!

Op vrijdag 27 en zaterdag 28 september kunt u tijdens de open dagen ruimschoots inspiratie opdoen! Ruime keuze uit rendabele verhuuraccommodaties of een chalet als vakantieverblijf voor een particuliere eigenaar. ARCABO bouwt naast kwalitatief hoogwaardige verhuuraccommodaties en chalets voor particulier gebruik ook mantelzorgwoningen en chalets voor tijdelijke huisvesting t.b.v. gemeenten en woningbouwcorporaties. Chaletbouw benadert tegenwoordig de traditionele woningbouw. Modulair bouwen is een trend die we volgen en volgens bouwbesluit bouwen is mogelijk. Zelfs chalets met 2 verdiepingen zijn geen uitzondering meer!

Kom vrijblijvend op bezoek en proef de sfeer van een ARCABO chalet onder het genot van een hapje en drankje tijdens de open dagen! Naast het bezichtigen van de vele chalets kunt u op deze dagen ook zien hoe het unieke bouwproces van een chalet verloopt bij ARCABO.
Daarnaast zijn er toeleveranciers aanwezig om hun producten of diensten te tonen dan wel te presenteren. Laat u bijvoorbeeld informeren over de meeste geschikte meubels voor een chalet, het verloop van het transport en nog veel meer! Houdt onze linked in of Facebookpagina in de gaten waar wij de aanwezige partners bekend maken.

Wij ontvangen u graag op 27 of 28 september tussen 11 en 17 uur!

Blijf op de hoogte van de algemene ontwikkeling