4 maart 2021

Een feestelijk moment. ARCABO breidt uit.

We zijn trots dat we na een periode van voorbereiding de eerste heipaal geslagen hebben.

Al bijna 25 jaar bouwen we vanuit onze locatie in Nieuwleusen jaarlijks grote aantallen chalets voor zowel binnen- als buitenland. Sinds 2014 hebben we ook een tweede productielocatie in Heerenveen.
De afgelopen jaren zien we een sterk toenemende vraag naar recreatiewoningen. Wij vinden het belangrijk om een kwaliteitsproduct te leveren en daarom werken we met goed geschoolde medewerkers. Helaas zien we een trend dat er steeds minder gekwalificeerde medewerkers beschikbaar zijn. Enkele jaren geleden hebben we ons georiënteerd of robots in ons bouwproces kunnen ondersteunen en hiermee een aanvulling kunnen zijn voor onze medewerkers.
Met de start van de uitbreiding van onze locatie in Heerenveen wordt er een extra ultramoderne productiefaciliteit van 4.000m2 gecreëerd. Hiermee kunnen we in de loop van 2022 prefab elementen voor onze chalets geautomatiseerd gaan produceren. Met deze automatisering maken we straks gebruik van robotisering die uniek is voor de houtskeletbouw in Nederland.
Altijd vooruitstrevend zijn en kwalitatief bouwen aan de ondernemersdroom van ieder recreatiepark in zowel binnen- als buitenland! Dat is wat we het allerliefste doen!

www.arcabo.nl

Blijf op de hoogte van de algemene ontwikkeling