27 mei 2024

Opening Lodgepark ’t Vechtdal Duurzame chalets

Momenteel zien wij bij ARCABO een duidelijk streven naar duurzaamheid en een trend naar milieuvriendelijke woningen. Voor een klant Uit Oudleusen, Lodgepark ’t Vechtdal, hebben wij een nieuw duurzaam project volgens bouwbesluit mogen ontwikkelen en begeleiden. Het betreft een uitbreiding met verhuureenheden welke gezamenlijk ook als groepsaccommodatie geboekt kunnen worden.

De modellen en groepsruimtes zijn gebouwd met duurzaamheid in gedachten. Zo hebben we gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen en energie-efficiënte technologieën om de ecologische voetafdruk te minimaliseren, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook kostenbesparend. Zo wordt er o.a. door middel van zonnepanelen energie opgeslagen in een accupakket, Doormiddel van het accupakket kan het chalet af gezekerd worden op 16 Ampère. Deze energie wordt o.a. gebruikt voor het verlichten van het chalet en het verwarmen/koelen door middel van een airco. Doordat het model is gebouwd volgens bouwbesluit en hoogwaardige isolatiematerialen worden gebruikt in muren, vloeren en daken om warmteverlies tot een minimum te beperken, kan er met weinig vermogen uitstekend verwarmd of gekoeld worden.

Deze chalets belichamen de perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit, en betreffen niet alleen een toonbeeld van vakmanschap, maar ook een voorbeeld van hoe de recreatiesector zich blijft ontwikkelen.

Voor ARCABO ook zeker een stap richting de toekomst. Deze ontwikkeling maakt het voor veel bestaande parken ook eenvoudiger om te vernieuwen met duurzamere oplossingen. Doormiddel van het accupakket is het niet nodig een nieuw elektranetwerk aan te leggen. Ook het bouwen volgens bouwbesluit is een ontwikkeling welke wij in onze productie goed kunnen toepassen. Samen bouwen aan de toekomst.

22 Mei is het nieuwe gedeelte van Lodgepark ’t Vechtdal officieel geopend en deze zomervakantie zullen de eerste gasten in de nieuwe accommodaties verblijven.

Bent u als zakelijke ondernemer benieuwd of dit ook iets voor u is? Of wilt u het graag eens in het echt zien, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag.

Blijf op de hoogte van de algemene ontwikkeling