24 juli 2017

Vacature Chaletbouwer – Loodgieter – Timmerman – Stoffeerder

Vestiging Heerenveen

Als je het Arcabo team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Arcabo is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je standplaats is Heerenveen.

Als Loodgieter…
Ben je ervaren in het aanbrengen van installaties- en loodgieterswerk in- en aan chalets. Daarbij moet je denken aan het aanleggen en fitten van CV-leidingen, gas- en waterleidingen, het plaatsen van radiatoren en CV-ketels, airconditioninginstallaties, zinkwerk, etc.

Als Timmerman / Assemblage Medewerker Binnenbouw…
Werk je aan de montage van binnencomponenten als plinten, deuren, hang- en sluitwerk, badkamers, keukens, etc. volgens (detail) tekeningen en checklisten.

Als Timmerman / Assemblage Medewerker Buitenbouw…
Werk je aan de montage van buitencomponenten als plaatwerk, goten, dakbedekking, beglazing, kozijnen, hang- en sluitwerk, etc. volgens (detail) tekeningen en checklisten.

Als Stoffeerder … (deze functie geldt voor de vestiging Nieuwleusen)
Werk je na een inwerkperiode zelfstandig aan het stofferen van de chalets. De werkzaamheden bestaan uit het uitmeten, snijden en aanbrengen van de vloerbekleding in de chalets.

Voor alle functies geldt bovendien…
Je hebt focus op kwaliteit, je kunt problemen in het werk zelf oplossen en je werkt graag in teamverband aan onze prachtige chalets. Om de chalets te kunnen produceren van basismateriaal tot aan een compleet chalet, beschikken wij over een ervaren team met veelzijdige Kitters, Schilders, Elektriciens, Timmermannen en Machine operators . Als je dat leuk vindt, kun je doorgroeien naar Allround Assemblagemedewerker.

Heb je al ervaring, dan is dat een pre, maar we leiden je ook graag op als je nog niet zo ervaren bent.

Wil je eerst nog meer weten over deze jobs, dan kan je contact opnemen met Jaclize Sellis 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl).

ARCABO
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen

Blijf op de hoogte van de algemene ontwikkeling