Perfect productieproces
Gebaseerd op uw wensen
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Chalet aan zee

Een heerlijk ontspannen vakantie aan zee. Wanneer u dat uitkomt, het kan het hele jaar door! Dat klinkt toch geweldig? Met een chalet van ARCABO wordt deze droom werkelijkheid. Onze chalets zijn geschikt voor op iedere locatie, waaronder aan zee. Geniet van het geluid van de golven en de sereniteit van de duinen. Op uw plekje komt u geheel tot rust!Een eigen plekje

Vrijheid

Het biedt vele voordelen. Allereerst heeft u de vrijheid om te komen en te gaan wanneer u dat wil. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over de beschikbaarheid in het hoogseizoen of op zonnige dagen. U kunt altijd op uw eigen plekje terecht!

Showroom bezichtigen
Chalet aan zee - vrijheid

Een tweede huis

Daarnaast voelt een eigen chalet als een tweede thuis. Dit komt doordat u uw chalet helemaal zelf kan inrichten naar uw wens en smaak. U kan gebruik maken van uw eigen spullen, maar dan in een rustige en ontspannen omgeving. Het is een ideale uitvalsbasis om weer helemaal bij te komen.

Showroom bezichtigen
Chalet aan zee - tweede huis

Bekijk ons ruime aanbod

ARCABO biedt verschillende modellen chaletbouw. Laat u inspireren! Heeft u uw droomchalet gevonden? Dan kijken we samen naar de inrichting en indeling. We luisteren graag naar uw wensen en eisen zodat we de perfecte chalet kunnen samenstellen.

Uw chalet wordt vervolgens in onze eigen fabriek gerealiseerd. Hierbij maken wij gebruik van de beste duurzame materialen. Wij stellen uw chalet van begin tot eind geheel naar wens samen! Bekijk hier onze modellen!

Transport & plaatsing

ARCABO is in het bezit van eigen middelen om uw chalet te transporteren naar de voor u perfecte locatie. In heel Europa, geen enkel probleem en komt voor elkaar!

Hierbij zorgen wij er ook voor dat de benodigde ontheffingen en vergunningen in orde zijn. Wij kunnen uw chalet dus altijd veilig vervoeren, aansluiten en afstellen.

Netjes onderhouden

Goed onderhoud draagt bij aan een langere levensduur. Door uw chalet aan zee ieder jaar te laten onderhouden voorkomt u slijtage en schade. Daarnaast is het belangrijk om leidingen voor gas en water periodiek te laten controleren. ARCABO neemt dit graag op zich zodat u enkel hoeft te genieten van uw chalet aan zee. Chalet aan zee - netjes onderhouden

ARCABO: Uw chaletbouwers

Wij zijn een van de grootste producenten van chalets in Europa. Wij werken iedere dag nauw samen om het beste resultaat te bewerkstelligen. Wij begeleiden u in het volledige proces: van het maken van keuzes tot het installeren op de juiste locatie. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Kies uw ideale locatie

Een heerlijke strandvakantie in je eigen huis. Dat klinkt nou écht als een droomvakantie. Logisch dat u het huis dan wilt plaatsen op een warme plek. Zoals eerder benoemd verzorgt ARCABO ook de transport en plaatsing van uw chalet. Dit geldt niet alleen voor plaatsing in Nederland, België en Duitsland. Zou u graag aan de Franse of Italiaanse kust zitten? Ook dit regelen wij.

Ga voor de vele voordelenVoel de verbinding met de natuur

Een huisje aan de kust biedt u vrijheid, maar tegelijkertijd ook privacy. U voelt de verbinding met de natuur, die u het gevoel van vrijheid geeft. Maar een eigen plekje biedt u daarbij ook nog eens de nodige privacy. Door de verbinding met de natuur is het goed voor uw gezondheid. Daarbij kunt u met een eigen huisje aan de kust heerlijke strandwandelingen maken.

Een combinatie van alle soorten vakantie

Naar wat voor vakantie u ook op zoek bent, met een eigen chalet van ARCABO aan de zee heeft u het allemaal. Zo heb je het gemak van het campingleven maar ervaart u ook de luxe. De chalets van ARCABO bieden u namelijk alle voorzieningen die u maar wenst. Misschien houdt u wel van watersport, en kiest u daarom voor een huisje aan de zee. Dat is natuurlijk ook ideaal. U kunt de uitrusting in uw huisje opslaan en u bent natuurlijk zo op zee wanneer u wilt.

U kunt altijd op vakantie, genieten van het heerlijke weer aan de kust. Ook in het naseizoen wanneer het niet zo druk is. Of bijvoorbeeld wanneer de wereld gesloten is.

Niet alleen voor vakanties is het ideaal. U kunt ook altijd een weekend weg. En natuurlijk ook voor onverwachtse weekenden week is het perfect. U hebt altijd een plekje voor uzelf of een plekje waar u met vrienden heen kunt.

Financiële voordelen

Het kopen van een chalet is goedkoper dan het kopen van een huis. Daarbij bieden wij enorm veel modellen aan. Voor ieder budget hebben wij dus een passend chalet. Het is een investering voor de rest van je leven. Daarbij kunt u er ook nog eens geld aan verdienen. Wanneer u zelf niet in uw chalet verblijft, kunt u hem verhuren.

Mantzelzorg

Wij zijn er ook voor het plaatsen van een mantelzorgchalet, deze passen wij aan op basis van uw zorgbehoeften.
Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op