Perfect productieproces
Gebaseerd op uw wensen
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
Fabriek bezichtiging

ARCABO Chaletbouw Fabriek

Onze chalets worden in onze eigen fabriek in Nederland door competente en geschoolde medewerkers gebouwd met behulp van moderne processen.

De basis van ons proces voor de productie is een carrouselsysteem dat ook in de hoogwaardige auto-industrie wordt gebruikt. In elke stap van dit proces wordt de hoogwaardige afwerking van een chalet gegarandeerd door een strenge controle op de kwaliteit.

Persoonlijke wensen, zoals kleur en ontwerp, worden door ons complexe computersysteem verwerkt, gecontroleerd en in de geavanceerde productie ingepast.

In het computersysteem is naast een minutieuze selectie van materialen, het snijden van groot belang. Het snijden vormt de basis voor kwaliteit en levensduur en iedere lengte en verstek moeten 100% perfect zijn.

Deze manier van produceren draagt bij aan zo min mogelijk zaagverlies waardoor wij een minimale afvalstroom hebben. Dit is niet alleen belangrijk voor het milieu maar draagt ook bij dat wij efficiënt met onze bouwmaterialen omspringen. Ook bouwen wij zoveel mogelijk circulair, dit leidt tot een lagere grondstoffen verbruik. Daarnaast maken wij bij de bouw van chalets gebruik van milieu- en eco-vriendelijke materialen.

Hoogstaande productie in onze chaletbouw fabriek

Complete productie volgens Lean

Onze chaletbouw productie, die wij geheel in eigen hand hebben, is van zeer hoog niveau en volgens het Lean manufacturing principe, wat wil zeggen dat wij maximale waarde voor de klant waarmaken met zo min mogelijk verspilling. Hierdoor kunnen we de chalets produceren tegen scherpe prijzen.

chaletbouw fabriek - Hoogstaande productie

Chaletbouwproces

Het proces van begin tot eind

In elke stap van het bouwproces wordt de hoogwaardige afwerking van een chalet gegarandeerd door een strenge controle op de kwaliteit.

Rondleiding

Uw wensen zichtbaar

Uniek 3D ontwerp

Voordat we uw chalet vanaf de vloer af aan opbouwen, kennen we uw gewenste indeling en wensen. Aan de hand van een precies ontwerp gaan wij aan de slag met de wanden en de opbouw van het interieur.

Gratis advies
chaletbouw fabriek - Uw wensen zichtbaar

Chaletbouw fabriek voor uw droomchalet

Wilt u een nieuwe chalet laten bouwen als tweede huis of bent u op zoek naar een heerlijk vakantiehuisje? Of wilt u een chalet bouwen voor permanente bewoning? Dan bent u bij ARCABO aan het juiste adres. In de fabriek van ARCABO, de beste chaletbouwer, wordt uw chalet op maat gemaakt. Hierbij nemen wij al uw wensen en eisen mee in de productie.

Dus heeft u er wel eens over nagedacht om uw chalet te laten bouwen door ARCABO? Samen gaan we aan de slag om uw droomchalet te verwezenlijken in onze eigen fabriek. Met precisie verzorgen wij de levering van uw chalet door heel Nederland. Zou u uw wintervaste chalet bijvoorbeeld aan zee willen? Geen probeem!

Met de wens van de klant als belangrijkste punt gaan wij aan de slag met een nieuw chalet. Door meer dan 25 jaar ervaring weten wij wat we doen en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo creëren we samen uw eigen chalet!

Tijdens de bouw bent u van harte welkom en mag u gerust langskomen in onze fabriek om te bekijken hoe ver we zijn met uw chalet. Bekijk hieronder ons volledige productieproces, van de planning tot de uitvoering. Onze adviseurs helpen u bij alles.Verschil chalet en stacaravan

Velen denken dat een chalet en stacaravan hetzelfde is. Het grote verschil zit hem in het leefcomfort en de kwaliteit. Onze chalets geven u veel meer comfort dan een stacaravan. Bovendien worden stacaravans in massaproductie gemaakt waardoor ze beperkt aanpasbaar zijn. In tegenstelling tot stacaravans kunt u bij ons een maatwerk chalet verkrijgen.

Mantelzorg

Wij zijn er ook voor het plaatsen van een mantelzorgchalet, deze passen wij aan op basis van uw zorgbehoeften.

Wanneer u nog vragen heeft, neemt u gerust contact op!

Het brede assortiment van ARCABO

Of u nou op zoek bent naar een klassiek, modern of speciaal ontworpen chalet, wij geven u een tweede thuis waar u kunt ontsnappen van uw drukke dagelijkse leven. Met uw eigen ideale vakantiebestemming, bent u zeker van een vakantie van hoog niveau.

Wij bieden een grote keuze aan chalets die op maat gemaakt kunnen worden op basis van uw smaak en wensen.
Filter
resultaten gevonden


Veelgestelde vragen over chaletbouw fabriek

Wat kost een chalet laten bouwen?

Wij kunnen geen specifieke prijs geven hiervoor. Wij bieden namelijk diverse standaard modellen. Deze vallen in verschillende prijsklassen. Bekijk ons assortiment of neem contact op. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw budget!

Hoelang kan een chalet mee?

Vaak wordt gezegd dat een chalet ongeveer 20 tot 25 jaar meegaat. ARCABO zorgt er voor dat dit verlengd wordt. Dit kan namelijk door goed onderhoud. Onze specialisten helpen graag met advies en uitvoering van het onderhoud. Zo geniet u het langst van uw chalet!

Is het verstandig om een chalet te kopen?

Het antwoord op deze vraag is helemaal afhankelijk van wat uw wensen zijn. Klinkt het als muziek in de oren om altijd een plek te hebben waar u naartoe kan? Een plek die écht van u is en die u helemaal als uw thuis kunt maken? Dan is een chalet geknipt voor u! Spontaan een weekendje weg? Geen probleem, want als u een eigen chalet heeft, heeft u altijd een tweede huis waar u naartoe kunt! ARCABO helpt bij het hele proces, van begin tot eind!

Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op