Bergumermeer

Vrije kavels beschikbaar

Vakantiepark Bergumermeer ligt direct aan het Bergumermeer en het Prinses Margrietkanaal. Het is een perfecte plek om te genieten van al het moois wat Friesland te bieden heeft. Het vakantiepark heeft tal van faciliteiten zoals een overdekt water- en speelparadijs, 2 stranden, direct aan het water, uitgebreide horeca faciliteiten, kinderboerderij, uitgebreid recreatieteam in de verschillende vakanties en nog tal van andere voorzieningen. Vanaf eind 2018 zijn er nieuwe chaletplaatsen aangelegd die rondom een nieuw uitgegraven haven gerealiseerd zijn.

Er worden een aantal verschillende type chalets aangeboden, waaruit gekozen kan worden. Deze chalets kunt u inrichten naar eigen keuze. Voor de chaletplaatsen zullen prive steigertjes aangelegd worden waar u eventueel een boot kan afmeren. Vanuit deze haven vaart u direct het Bergumermeer op en kunt u overal in Friesland heen varen.

Ook verhuur behoort tot de mogelijkheden, mocht u dit wensen. U kunt dan kiezen voor een verhuur interieur pakket, wat helemaal ontworpen is voor een goede verhuur. De verhuur wordt verzorgd door Bergumermeer in samenwerking met verschillende touropators, zoals: Bungalowspecials, Booking.com, Vacansoleil,
Heerlijkehuisjes.nl en Bellvilla.

ARCABO, voor al uw chaletbouw uit eigen fabriek. Ga bijvoorbeeld voor een chalet aan zee die ook nog eens wintervast en duurzaam is.

Bergumermeer
Adres
solcamastraat 30
9262 ND Suameer


Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op