Perfect ontwerp
Gebaseerd op uw wensen
  • Ruime keus hoogwaardige chalets
  • Unieke showroom
  • Model zichtbaar in 3D ontwerp
Afspraak maken

ARCABO ontwerp

Wij bieden een ruime keus hoogwaardige chalets aan in veel verschillende ontwerpen. Speels of strak, groot of klein. Daarbij zijn ze overal te plaatsen, misschien wilt u wel een chalet aan zee of in uw tuin als mantelzorgchalet? Wij adviseren u graag, om zo samen tot het chalet te komen dat helemaal bij u en uw budget past.

Advies in onze showroom

De eerste stap naar uw eigen chalet

Laat u zich in onze showroom eens verrassen door de vele modellen in inrichtingsmogelijkheden op het gebied van wintervaste chalets. Beleef de ruimte en sfeer van de diverse chalets en laat u adviseren over interieur, bekleding, gordijnen en kleuren. Wij en onze koffie staan voor u klaar.

Showroom bezichtigen
Showroom bezichtigen - ARCABO ontwerp

Uw wensen zichtbaar

Uniek 3D ontwerp

Wij maken graag een kleurrijke 3D-ontwerptekening voor uw duurzame chalet waar uw hart naar uitgaat. Onze deskundige adviseurs tekenen uw indeling in detail voor u uit. We denken actief mee over uw indeling en wat bij uw smaak en wensen past.

Afspraak maken
Uw wensen zichtbaar - ARCABO ontwerp

Rondleiding fabriek

Het proces van begin tot eind

Graag laten wij u met trots ons productieproces zien. Wij nodigen u daarom graag uit om samen met ons, stap voor stap, ons geavanceerde proces te doorlopen. U zult versteld staan van de mogelijkheden van ARCABO chaletbouw en wij zijn er om al uw vragen te beantwoorden.

Fabriek bezichtigen
ARCABO fabriek - ARCABO ontwerp
Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op