Buitenplaats Fochteloërveen

Vrije kavels beschikbaar

Buitenplaats Fochteloërveen is een exclusief recreatiepark gelegen in één van de mooiste en grootste bos- en natuurgebieden in Friesland. Het recreatiepark is gesitueerd tussen Appelscha, Fochteloërveen en het Drents Friese Wold.

Het recreatiepark is landschappelijk schitterend gelegen met volwassen bomen en een authentieke Friese sfeer. Een plek vol groen en water. Het pittoreske meertje bindt het chaletpark prettig samen.

U kunt heerlijk wandelen, fietsen en zwemmen. Een omgeving waar je kunt genieten van de natuur, de rust en de ruimte, maar ook veel kunt ondernemen. Een bezoek aan de historierijke dorpjes in de omgeving als Appelscha, Norg en Veenhuizen is ook echt de moeite waard.

Verder heeft het recreatiepark de beschikking over 2 verlichte allweather tennisbanen en een jeu de boulesbaan. En er is een mooi natuurlijk zwemwater met een eigen strand. De (klein)kinderen kunnen zich optimaal vermaken aan het strand en in het natuurlijke zwemwater.

Buitenplaats Fochteloërveen ligt niet alleen in een prachtige omgeving, het park zelf is ook prachtig van opzet en van alle gemakken voorzien. Aan de rand van het meer ligt een gezellig restaurant met een heerlijk terras en een topkeuken. Een tweede huis waar u rust, ontspanning en dus een optimaal rendement uit kunt halen.

De chalets die geplaatst zijn komen allemaal uit de ARCABO chaletfabriek.

ARCABO, voor al uw chaletbouw. Ga bijvoorbeeld voor een chalet aan zee die ook nog eens wintervast en duurzaam is.

Wij zijn er ook voor het plaatsen van een mantelzorgchalet, deze passen wij aan op basis van uw zorgbehoeften.

Buitenplaats Fochteloërveen
Adres
Weperpolder 33a 8431 RL Oosterwolde Bezoek uitsluitend op afspraak


Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op