Watertuin Recreatie

Vrije kavels beschikbaar
Recreatiepark de Watertuin ligt in Loosdrecht. Dit watersport gebied bij uitstek, biedt vele mogelijkheden om uw verblijf tot een onvergetelijk succes te maken. Gelegen in het midden van het land in een uitgestrekt plassengebied, op slechts een half uur afstand van Utrecht en Amsterdam, biedt Watertuin Recreatie voor ieder wat wils.

Al decennia lang recre‘ren gasten bij Recreatiepark de Watertuin. Een echt familiebedrijf met veel ervaring in zowel verblijfsrecreatie als watersport. Wij zorgen voor goed beheer, zodat u onbezorgd kan genieten. Op Recreatiepark de Wateruin kunt u een vakantiewoning of boot huren. Als u altijd wilt kunnen genieten van vrije tijd aan het water, dan kunt u ook uw eigen vakantiewoning kopen.

Ook zijn er jaarlijks enkele percelen beschikbaar waarop u een nieuwe vakantiewoning kunt plaatsen. Wij van Watertuin Recreatie adviseren en begeleiden u bij de bouw van uw eigen vakantiewoning. Wij kunnen het gehele traject ook voor u uitvoeren; van plaatsing van de vakantiewoning, die in eigen ARCABO fabriek gemaakt worden, de aanleg van de tuin, het plaatsen van een berging, het zetten van een aanlegsteiger, etc. Bij Watertuin Recreatie profiteert u mee van onze lange ervaring op recreatief gebied.

ARCABO, voor al uw chaletbouw. Ga bijvoorbeeld voor een chalet aan zee die ook nog eens wintervast en duurzaam is.

Watertuin Recreatie
Adres
Nieuw Loosdrechtsedijk 217
1231 KV Loosdrecht


Contact
Pieter Pijl
Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op