ARCABO voordelen
  • Maatwerk mogelijk door productie in eigen fabriek
  • Hulp bij vinden locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Onderhoudsarme chalets
  • Hoogwaardige materialen en isolatie

Chaletbouw van ARCABO

Onderhoudsarm chalet kopen en maatwerk is mogelijk

Of u nu voor een klassiek, modern of speciaal voor u ontworpen chalet gaat, u krijgt een tweede thuis waarin u telkens weer volledig ontsnapt aan uw drukke dagelijkse leven. Met uw eigen ideale vakantiebestemming krijgt u gegarandeerd een vakantiebelevenis op hoog niveau.

Wij bieden een ruime keus chaletmodellen aan die volledig naar uw smaak en wensen in te richten zijn met onze chaletbouw.

Chaletbouw van uw droomchalet

Chaletbouw van ARCABO staat voor kwaliteit en zekerheid. Al onze chalets worden gebouwd van duurzame materialen en altijd naar uw wensen samengesteld. In onze showroom kunt u alvast een kijkje nemen in al onze modellen, zodat u precies weet hoe onze chalets er zowel vanbinnen als vanbuiten uitzien.

Chaletbouw op maat

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het model van uw chalet, kijken we samen met u naar de inrichting van het chalet. Samen met u maken we een 3D-ontwerp van uw chalet, zodat u exact het chalet krijgt dat u wenst. Tijdens het maken van het ontwerp van uw chalet kan rekening worden gehouden met veel factoren. Wij hebben een standaardmaat voor ieder model van onze chalets, maar dit kan naar uw wensen worden aangepast. We horen graag hoe u uw droomchalet voor u ziet.

De chaletbouw van uw ontwerp wordt vervolgens in onze eigen fabriek gerealiseerd. Uw chalet wordt van begin tot eind helemaal door ons samengesteld in de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat alles aan uw chalet perfect is, zoals tijdens het maken van het ontwerp met u afgesproken is.

Zo helpen wij u met het bouwen van uw droomchalet. Neem contact op voor uw eigen droomchalet!

Chaletbouw prijzen

Wilt u graag een chalet laten bouwen en bent u benieuwd wat de kosten hiervan zijn? Elk chalet is anders en prijzen variëren sterk. De prijs van onze Woodlodge begint vanaf 16.000 euro. Voor een ruimer chalet moet u denken aan een startprijs vanaf 35.000 euro. Wilt u een luxe chalet laten bouwen? Dan kunt u denken aan een prijs vanaf 70.000 euro.

Bij ARCABO bouwen wij uw droomchalet op basis van uw budget. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze chalets voor een eerste impressie. Aan de hand van het prijsfilter bovenaan de pagina kunt u starten met een eerste oriëntatie.

Neem contact op voor een offerte of kom langs in onze showroom.

Chaletbouw in Nederland

ARCABO is een van de grootste producenten van wintervaste chalets in Nederland en in Europa. Een team van experts werkt elke dag samen aan het realiseren van uw droomchalet. Uw chalet kan volledig naar uw wensen worden gebouwd, tot in de kleinste details. Wij begeleiden particulieren en ondernemers in het volledige proces. Van de keuzes maken tot en met de installatie van het chalet op de juiste plek.

De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal klanten in Nederland en Europa geholpen bij het realiseren van hun droomchalet. Wij vinden dat uw chalet niet zomaar een chalet moet zijn. Uw chalet moet aanvoelen als een tweede huis. Een tweede huis waar u zich thuis voelt.