ARCABO voordelen
  • Maatwerk chalet mogelijk door productie in eigen fabriek
  • Hulp bij vinden locatie
  • 20 jaar ervaring
  • Onderhoudsarme chalets
  • Hoogwaardige materialen en isolatie

Chaletbouw van ARCABO

Onderhoudsarm chalet kopen en maatwerk is mogelijk

Of u nu voor een klassiek, modern of speciaal voor u ontworpen chalet gaat, u krijgt een tweede thuis door de chaletbouw van ARCABO. Hierin kunt u telkens weer volledig ontsnappen aan uw drukke dagelijkse leven. Met uw eigen ideale vakantiebestemming krijgt u gegarandeerd een vakantiebelevenis op hoog niveau. Wij nemen al uw zorgen weg. Hiervoor bent u bij ARCABO aan het juiste adres!

Wij bieden een ruime keus chaletmodellen aan die volledig naar uw smaak en wensen in te richten zijn met onze chaletbouw. Door onze jarenlange ervaring verzorgen wij voor u dé perfecte chalet.

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op

Chaletbouw van uw droomchalet

Chaletbouw van ARCABO staat voor kwaliteit en zekerheid. Wanneer u voor een ARCABO chalet gaat, weet u zeker dat u de beste keuze maakt. Al onze chalets worden namelijk gebouwd van duurzame materialen en altijd naar uw wensen samengesteld. Wij zijn dé chaletbouwers van Duitsland en dé Chaletbouwers van Nederland. In onze showroom kunt u alvast een kijkje nemen in al onze modellen, zodat u precies weet hoe onze chalets er zowel vanbinnen als vanbuiten uitzien.

Chaletbouw op maat

Laat u inspireren door onze verschillende modellen chalets. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het model van uw chalet, kijken we samen met u naar de inrichting van het chalet. Samen met u maken we een 3D-ontwerp van uw chalet, zodat u exact het chalet krijgt dat u wenst. Tijdens het maken van het ontwerp van uw chalet kan rekening worden gehouden met veel factoren. Wij hebben een standaardmaat voor ieder model van onze chalets, maar dit kan naar uw wensen worden aangepast. We horen graag hoe u uw droomchalet voor u ziet. Zodat wij voor u uw chalet op maat kunnen maken.

De chaletbouw van uw ontwerp wordt vervolgens in onze eigen fabriek gerealiseerd. Uw chalet wordt van begin tot eind helemaal door ons samengesteld in de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat alles aan uw chalet perfect is, zoals tijdens het maken van het ontwerp met u afgesproken is.

Zo helpen wij u met het bouwen van uw droomchalet. Neem gerust contact op voor uw eigen droomchalet!

Chaletbouw prijzen

Wilt u graag een nieuwe chalet laten bouwen en bent u benieuwd wat de kosten hiervan zijn? Elk chalet is anders en prijzen variëren sterk. U kunt een luxe chalet bouwen. Maar de prijs van bijvoorbeeld onze Woodlodge begint vanaf 16.000 euro. Voor een ruimer chalet moet u denken aan een startprijs vanaf 35.000 euro. Wilt u een luxe chalet laten bouwen? Dan kunt u denken aan een prijs vanaf 70.000 euro.

Bij ARCABO bouwen wij uw droomchalet op basis van uw budget. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze chalets voor een eerste impressie. Aan de hand van het prijsfilter bovenaan de pagina kunt u starten met een eerste oriëntatie. Wilt u een woning chalet bouwen of bent u misschien op zoek naar chalets voor mantelzorg? Wij zijn er voor u!Chaletbouw in Nederland

ARCABO is een van de grootste producenten van wintervaste chalets in Nederland en in Europa. Een team van experts werkt elke dag samen aan het realiseren van uw droomchalet. Uw chalet kan volledig naar uw wensen worden gebouwd, tot in de kleinste details. Wij begeleiden particulieren en ondernemers in het volledige proces. Van de keuzes maken tot en met de installatie van het chalet op de juiste plek. Dat maakt ons de beste chaletbouwer.

De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal klanten in Nederland en Europa geholpen bij het realiseren van hun droomchalet. Wij vinden dat uw chalet niet zomaar een chalet moet zijn. Uw chalet moet aanvoelen als een tweede huis. Een tweede huis waar u zich thuis voelt.

ARCABO is er ook voor campings en vakantieparken die op zoek zijn naar hoogwaardige sanitairunits.