De Rotonde

Vrije kavels beschikbaar
Komt u ook ont-moeten in de Betuwe?

Stelt u zich eens voor: wat vaker lekker helemaal weg uit de sleur van alledag. In uw chalet of op het eigen terras genieten van het buitenleven, ruimte, comfort en een prachtig uitzicht. Of liever een fietstochtje maken langs de Linge? Niets hoeft, alles mag.

Ook voor kinderen is er veel te doen. Camping De Rotonde is een echte familiecamping.

Ook uw huisdier is welkom op Camping De Rotonde.

Chaletpark Driemaster, onderdeel van Camping De Rotonde te Enspijk, ligt rondom een 4 ha grote vijver en biedt plaats aan 48 chalets. Twaalf van deze chalets worden op een betonnen paalfundering boven het water geplaatst. Op 12 langs het water gelegen kavels is plaats voor het type Arcabo Newport en op de overige kavels kunnen de types Ocala, Orlando of Pelikaan worden geplaatst.

De kavels variëren van 190 tot 315 m2. Op het terrein is veel openbaar groen en kan uitstekend gewandeld worden rondom de vele waterpartijen.

De maximale afmeting van de chalets bedraagt 55 m2. U kunt kiezen uit verschillende types, waarbij u zelf de indeling en afwerking bepaalt. Ieder chalet is maatwerk en daardoor uniek en afgestemd op de wensen van de eigenaar. Dit is mogelijk omdat deze in onze eigen fabriek gemaakt worden.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met parkmanager Erik Wackers of kom eens langs en proef de Betuwe. Buitenleven voor iedereen en dicht bij huis, dankzij de centrale ligging in hartje Nederland aan de A2 en A15.

Camping De Rotonde is aangesloten bij ARDOER en lid van Recron en ANWB.

De Rotonde
Adres
Panweg 1
4157 PB Enspijk


Contact
Erik Wackers

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op