Perfect productieproces
Gebaseerd op uw wensen
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
Fabriek bezichtiging

ARCABO Chaletbouw Fabriek

Onze chalets worden in onze eigen fabriek in Nederland door competente en geschoolde medewerkers gebouwd met behulp van moderne processen.

De basis van ons proces voor de productie is een carrouselsysteem dat ook in de hoogwaardige auto-industrie wordt gebruikt. In elke stap van dit proces wordt de hoogwaardige afwerking van een chalet gegarandeerd door een strenge controle op de kwaliteit.

Persoonlijke wensen, zoals kleur en ontwerp, worden door ons complexe computersysteem verwerkt, gecontroleerd en in de geavanceerde productie ingepast.

In het computersysteem is naast een minutieuze selectie van materialen, het snijden van groot belang. Het snijden vormt de basis voor kwaliteit en levensduur en iedere lengte en verstek moeten 100% perfect zijn.

Rondleiding chaletbouw fabriek

Het proces van begin tot eind

Wilt u ons het proces van productie live komen bewonderen? Wij nodigen u graag uit om samen met u het doordachte proces stap voor stap door te lopen. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

Fabriek bezichtigen
Rondleiding

Hoogstaande productie in onze chaletbouw fabriek

Complete productie volgens Lean

Onze chaletbouw productie, die wij geheel in eigen hand hebben, is van zeer hoog niveau en volgens het Lean manufacturing principe, wat wil zeggen dat wij maximale waarde voor de klant waarmaken met zo min mogelijk verspilling. Hierdoor kunnen we de chalets produceren tegen scherpe prijzen.

Fabriek bezichtigen
chaletbouw fabriek - Hoogstaande productie

Uw wensen zichtbaar

Uniek 3D ontwerp

Voordat we uw chalet vanaf de vloer af aan opbouwen, kennen we uw gewenste indeling en wensen. Aan de hand van een precies ontwerp gaan wij aan de slag met de wanden en de opbouw van het interieur.

Gratis advies
chaletbouw fabriek - Uw wensen zichtbaar

Chaletbouw fabriek voor uw droomchalet

Wilt u een nieuwe chalet laten bouwen als tweede huis of bent u op zoek naar een heerlijk vakantiehuisje? Dan bent u bij ARCABO aan het juiste adres. In de fabriek van ARCABO wordt uw chalet op maat gemaakt. Hierbij nemen wij al uw wensen en eisen mee in de productie.

Dus heeft u er wel eens over nagedacht om uw chalet te laten bouwen door ARCABO? Samen gaan we aan de slag om uw droomchalet te verwezenlijken in onze eigen fabriek. Met precisie verzorgen wij de levering van uw chalet door heel Nederland.

Met de wens van de klant als belangrijkste punt gaan wij aan de slag met een nieuw chalet. Door meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat we doen en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zo creëren we samen uw eigen chalet!

Tijdens de bouw bent u van harte welkom en mag u gerust langskomen in onze fabriek om te bekijken hoe ver we zijn met uw chalet. Naast chalets bouwen wij ook mantelzorgchalets en sanitaire units.

Verschil chalet en stacaravan

Velen denken dat een chalet en stacaravan hetzelfde is. Het grote verschil zit hem in het leefcomfort en de kwaliteit. Onze chalets geven u veel meer comfort dan een stacaravan. Bovendien worden stacaravans in massaproductie gemaakt waardoor ze beperkt aanpasbaar zijn. In tegenstelling tot stacaravans worden onze chalets compleet op maat gemaakt.

Wanneer u nog vragen heeft, neemt u gerust contact op!

Mantelzorgchalet

Het proces van begin tot eind

Wij snappen dat het ideaal zou zijn om als mantelzorger uw zorgbehoevende dicht bij huis te hebben. Met een mantelzorgchalet van ARCABO in uw tuin bent u altijd om de hoek. Zo weet u dat als er iets aan de hand is, je zo aanwezig kan zijn. Daarbij is het voor de zorgbehoevende fijn om wel de nodige privacy te hebben.

Lees meer
Chaletbouw fabriek - mantelzorgchalet

Mobiele sanitairunit

Complete productie volgens Lean

ARCABO biedt sanitairunits voor campings, parken, accomodaties voor groepen, etc. Het zijn luxe units en zorgen voor comfort. Zo maken gasten het leven buiten mee, ervaren het kamperen én genieten van luxe. Laat sanitairunits plaatsen door ARCABO. Van mobiele douche tot mobiel sanitair, ARCABO is er voor u. Geef uw wensen door en wij houden er rekening mee.

Meer informatie
chaletbouw fabriek - sanitair unit

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op