Perfect productieproces
Gebaseerd op uw wensen
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
Fabriek bezichtiging

ARCABO Fabriek

Onze chalets worden in eigen productiehallen in Nederland door competente en geschoolde medewerkers gebouwd met behulp van moderne processen.

De basis van ons productieproces is een carrouselsysteem dat ook in de hoogwaardige auto-industrie wordt gebruikt. In elke stap van dit proces wordt de hoogwaardige afwerking van een chalet gegarandeerd door een strenge kwaliteitscontrole.

Persoonlijke wensen, zoals kleur en ontwerp, worden door ons complexe computersysteem begeleid, gecontroleerd en in het geavanceerde productieproces ingepast.

In het computersysteem is naast een minutieuze selectie van materialen, het snijden van wezenlijk belang. Het snijden vormt de basis voor kwaliteit en levensduur en iedere lengte en verstek moeten 100% perfect zijn.

Rondleiding fabriek

Het proces van begin tot eind

Wilt u ons productieproces live komen bewonderen? Wij nodigen u graag uit om samen met u het ingenieuze proces stap voor stap te doorlopen. Een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten.

Fabriek bezichtigen
Rondleiding fabriek - ARCABO fabriek

Hoogstaande productie

Complete productiefaciliteit volgens Lean

Onze chaletbouw productie, die wij volledig in eigen hand hebben, is van zeer hoog niveau en volgens het Lean manufacturing principe, wat wil zeggen dat wij maximale waarde voor de klant realiseren met zo min mogelijk verspilling. Hierdoor kunnen we de chalets produceren tegen scherpe prijzen.

Fabriek bezichtigen
Hoogstaande productie - ARCABO fabriek

Uw wensen zichtbaar

Uniek 3D ontwerp

Alvorens we uw chalet vanaf de vloer af aan opbouwen, kennen we uw gewenste indeling en wensen. Aan de hand van een gedetailleerde ontwerptekening gaan wij aan de slag met de wanden en de opbouw van het interieur.

Gratis advies
Uw wensen zichtbaar - ARCABO fabriek

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op