Perfect productieproces
Gebaseerd op uw wensen
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
Fabriek bezichtiging

ARCABO Chaletbouw Fabriek

Onze chalets worden in onze eigen chaletbouw fabriek in Nederland door competente en geschoolde medewerkers gebouwd met behulp van moderne processen.

De basis van ons proces voor de productie is een carrouselsysteem dat ook in de hoogwaardige auto-industrie wordt gebruikt. In elke stap van dit proces wordt de hoogwaardige afwerking van een chalet gegarandeerd door een strenge controle op de kwaliteit.

Persoonlijke wensen, zoals kleur en ontwerp, worden door ons complexe computersysteem verwerkt, gecontroleerd en in de geavanceerde productie ingepast.

In het computersysteem is naast een minutieuze selectie van materialen, het snijden van groot belang. Het snijden vormt de basis voor kwaliteit en levensduur en iedere lengte en verstek moeten 100% perfect zijn.

Rondleiding fabriek

Het proces van begin tot eind

Wilt u ons het proces van productie live komen bewonderen? Wij nodigen u graag uit om samen met u het doordachte proces stap voor stap door te lopen. Een unieke ervaring die u niet snel zult vergeten.

Fabriek bezichtigen
chaletbouw fabriek - Rondleiding fabriek

Hoogstaande productie

Complete productie volgens Lean

Onze chaletbouw productie, die wij geheel in eigen hand hebben, is van zeer hoog niveau en volgens het Lean manufacturing principe, wat wil zeggen dat wij maximale waarde voor de klant waarmaken met zo min mogelijk verspilling. Hierdoor kunnen we de chalets produceren tegen scherpe prijzen.

Fabriek bezichtigen
chaletbouw fabriek - Hoogstaande productie

Uw wensen zichtbaar

Uniek 3D ontwerp

Voordat we uw chalet vanaf de vloer af aan opbouwen, kennen we uw gewenste indeling en wensen. Aan de hand van een precies ontwerp gaan wij aan de slag met de wanden en de opbouw van het interieur.

Gratis advies
chaletbouw fabriek - Uw wensen zichtbaar

Chaletbouw fabriek voor uw droomchalet

Wilt u een nieuwe chalet laten bouwen als tweede huis of bent u op zoek naar een heerlijk vakantiehuisje? In de chaletbouw fabriek van ARCABO wordt uw chalet op maat gemaakt. Hierbij nemen wij al uw wensen en eisen mee in de productie.

Dus heeft u er wel eens over nagedacht om uw chalet te laten bouwen door ARCABO? Samen gaan we aan de slag om uw droomchalet te verwezenlijken in onze eigen fabriek. Wij kunnen uw chalet leveren door heel Nederland.

Met de wens van de klant als belangrijkste punt gaan wij aan de slag met een nieuw chalet. Door meer dan 20 jaar ervaring weten wij wat we doen en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Tijdens de bouw mag u gerust langskomen in de chaletbouw fabriek om te bekijken hoe ver we zijn met uw chalet. Naast chalets bouwen wij ook mantelzorgchalets en sanitaire units.

Verschil chalet en stacaravan

Velen denken dat een chalet en stacaravan hetzelfde is. Het grote verschil zit hem in het leefcomfort en de kwaliteit. Onze chalets geven u veel meer comfort dan een stacaravan. Bovendien worden stacaravans in massaproductie gemaakt waardoor ze beperkt aanpasbaar zijn. In tegenstelling tot stacaravans worden onze chalets compleet op maat gemaakt.

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op