Mantelzorgchalet

Zou het voor u als mantelzorger niet geweldig zijn om uw zorgbehoevende ouders dichtbij huis te hebben? Met een mantelzorgchalet in uw tuin bent u snel bij ze als er wat aan de hand is. Een veilig idee. Voor uw ouders is het fijn om in een vertrouwde omgeving met voldoende privacy uw zorg te krijgen.

Onderstaand vindt u onze opties voor een mantelzorgchalet, bijna al onze mobiele bungalows zijn aan te passen aan uw zorgbehoefte, en worden allemaal gemaakt in onze eigen fabriek.

Diverse mantelzorg oplossingen


Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 4 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 5 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 5

Voorwaarden mantelzorgchalet

Een mantelzorgchalet kan vergunningsvrij gebouwd worden, informeer altijd bij uw gemeente naar de plaatselijke voorwaarden. Door de overheid zijn voorwaarden opgesteld waaraan men moet voldoen. De belangrijkste voorwaarden hebben we hier voor u op een rij gezet:
  • De mantelzorgchalet mag alleen geplaatst worden bij een bestaande woning op het achtererfgebied.
  • De mantelzorgchalet is maximaal 100m2 groot.
  • Voor een verplaatsbare mantelzorgchalet die geplaatst wordt buiten de bebouwde kom, zijn er geen extra randvoorwaarden voor de bebouwingsoppervlakte.
  • Bij twijfels over de mantelzorgrelatie kan de gemeente vragen om een verklaring van de huisarts, wijkverpleegkundige of ander deskundig persoon/instantie.
  • Staat de mantelzorgchalet niet meer dan 4 meter van de hoofdwoning: Dan mag de zorgwoning niet hoger zijn dan 5 meter, maar ook niet hoger zijn dan de hoofdwoning.
  • Staat de mantelzorgchalet op een afstand van meer dan 4 meter van de hoofdwoning: Wanneer de zorgwoning hoger is dan 3 meter en is voorzien van een schuin dak, dan mag de dakvoet niet hoger zijn dan 3 meter.
Om te controleren of uw bouwplannen vergunningsvrij zijn, kunt u kijken op www.omgevingsloket.nl.

Showmodel


Mantelzorgchalet - Fotogalerij 1 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 2 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 3 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 4 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 5 Mantelzorgchalet - Fotogalerij 6

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op