Perfect productieproces
Gebaseerd op uw wensen
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Duurzaam chalet

Het team van vakspecialisten van ARCABO bouwt al ruim vijfentwintig jaar aan vakantiedromen van particulier en ondernemer. Bent u op zoek naar een duurzaam chalet voor uw vakanties of meerdere duurzame chalets voor uw camping of vakantiepark? Bij ARCABO werken enkel specialisten die u graag verder helpen met uw droom.

ARCABO staat voor chaletbouw. Van ontwerp tot productie, wij hebben de juiste mensen in huis. Zo leveren wij enkel ruime en hoge kwaliteit duurzame chalets. Voor elk budget bieden wij passende chalets. Wij begeleiden u van begin tot eind, van ontwerp tot plaatsing, bijvoorbeeld aan zee.Hét duurzaam chalet van uw dromen

Duurzame chalets voor op uw camping of vakantiepark

Bent u eigenaar van een camping of vakantiepark? Wij helpen u graag. We bespreken uw wensen en ontwerpen de chalets en naar wens. Door onze productie in eigen fabriek, is het mogelijk om chalets in grote aantallen te bouwen. Neem gerust contact op of plan een afspraak in, dan bespreken we de mogelijkheden.

Showroom bezichtigen
Duurzaam chalet - voor camping of vakantiepark

Een mooi en duurzaam chalet als vakantiehuis

U koopt uw duurzame en wintervaste chalet bij ARCABO. Maar waar dient u allemaal op te letten? Het kan een moeilijke keuze zijn. Daarom staan onze specialisten al meer dan 25 jaar voor u klaar. Zij helpen graag met de keuze in uw droomchalet. ARCABO beschikt over een enorm groot aanbod aan modellen. Met onze modellen en uw inrichting creëren we samen uw droomchalet die tientallen jaren meegaat.

Showroom bezichtigen
Duurzaam chalet - als vakantiehuis in tekst

ARCABO; zorgt voor een lange levensduur van een duurzaam chalet

Bij de bouw van uw chalets maken we gebruik van milieu- en eco-vriendelijke materialen. Door het gebruik van deze materialen én onze manier van bouwen leveren wij hoge en duurzame kwaliteit chalets. Met onze energiezuinige en duurzame chalets weet u zeker dat uw droomchalet lang meegaat.

Efficiënte productie

In onze eigen fabriek worden de chalets efficiënt geproduceerd. Dit wordt gedaan door middel van robotisering. De productie van ARCABO heeft als gevolg dat er zo min mogelijk zaagverlies is, hierdoor is onze afvalstroom minimaal. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar zo minimaliseren we de bouwmaterialen.

Daarbij maken wij zo veel mogelijk gebruik van circulaire bouw, wat leidt tot een zo laag mogelijk gebruik van grondstoffen. De materialen die we gebruiken bij de productie zijn milieu- en eco-vriendelijk.

Neem gerust contact op

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden in onze duurzame chalets? Neem gerust contact op en samen bespreken we uw plannen!
Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op