Mantelzorgchalet

Zou het voor u als mantelzorger niet geweldig zijn om uw zorgbehoevende ouders dichtbij huis te hebben? Met een mantelzorgchalet in uw tuin bent u snel bij ze als er wat aan de hand is. Een veilig idee. Voor uw ouders is het fijn om in een vertrouwde omgeving met voldoende privacy uw zorg te krijgen.

Bijna al onze mobiele bungalows zijn aan te passen aan uw zorgbehoefte, en worden allemaal gemaakt in onze eigen fabriek. De nieuw te realiseren mobiele bungalow kan zowel de woning zijn voor degene die mantelzorg verleent als de woning voor degene die mantelzorg ontvangt.

Showroom

De eerste stap naar uw mantelzorgchalet

In onze showroom kijkt u uw ogen uit. Wij verrassen u graag met diverse modellen van onze kwalitatieve chalets en de vele interieur- en ontwerpmogelijkheden. De meeste modellen uit ons standaard assortiment kunnen wij aanpassen naar de gewenste zorgbehoefte.

Showroom bezoeken
Showroom - Over ARCABO

Uw wensen zichtbaar

Gekeken per zorgbehoefte

Wij luisteren duidelijk naar uw wensen en behoeften. Onze kundige mensen zorgen ervoor dat alles qua afmeting past en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Gratis advies
Uw wensen zichtbaar - Over ARCABO

3d aanzicht

Uw wensen zichtbaar

Door per zorgbehoefte te kijken, realiseren wij voor u het gewenste model. Alle wensen kunnen wij inzichtelijk maken in een duidelijke plattegrond.

Showroom bezoeken
Showroom - Over ARCABO

De perfecte oplossing

Gebaseerd op uw wensen

Aan de hand van uw zorgbehoefte zijn er ook diverse oplossingen in de badkamer mogelijk. Deze wordt uitgevoerd met echte tegels waardoor u zich helemaal thuis zult voelen.

Perfect productieproces - Over ARCABO

Voorwaarden mantelzorgchalet

Een mantelzorgchalet kan vergunningsvrij gebouwd worden, informeer altijd bij uw gemeente naar de plaatselijke voorwaarden. Door de overheid zijn voorwaarden opgesteld waaraan men moet voldoen. Enkele voorwaarden zijn:
  • Het mantelzorgchalet mag alleen geplaatst worden bij een bestaande woning
  • Voor een verplaatsbare mantelzorgchalet die geplaatst wordt buiten de bebouwde kom, zijn er geen extra randvoorwaarden voor de bebouwingsoppervlakte.
  • Bij twijfels over de mantelzorgrelatie kan de gemeente vragen om een verklaring van de huisarts, wijkverpleegkundige of ander deskundig persoon/instantie.
  • Nadat de mantelzorg situatie eindigt, mag de nieuwe woning niet meer worden gebruikt als woning.
Om te controleren of uw bouwplannen vergunningsvrij zijn, kunt u kijken op www.omgevingswet.overheid.nl.
Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op