Over ARCABO
Ontdek de vele mogelijkheden
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak

Over ARCABO

ARCABO is een van de grootste producenten van wintervaste chalets in Europa. Daarbij zijn onze chalets overal te plaatsen. Denk bijvoorbeeld eens aan een chalet aan zee. Ruim vijfentwintig jaar lang brengen wij elke dag een groot team experts uit de bouwbranche samen om, tot in de kleinste details, de mooiste chalets te bouwen.

ARCABO begeleidt particulieren en ondernemers van camping-vakantieparken, van de planning tot de uitvoering en draagt zorg voor de installatie van een chalet op de gewenste eindbestemming.

Wij willen dat u zich volledig thuisvoelt in een tweede thuis dat aan al uw wensen voldoet. Om ervoor te zorgen dat u uw kostbare vrije tijd op hoog niveau besteedt, produceren wij uw duurzame chalet op hoog niveau.

Wij maken van vrije tijd een echte vakantiebelevenis!

Showroom

De eerste stap naar uw eigen chalet

In onze showroom kijkt u uw ogen uit. Wij verrassen u graag met diverse modellen van onze kwalitatieve chalets en de vele interieur- en ontwerpmogelijkheden. Zet de eerste stap naar uw eigen chalet en stap eens binnen in onze showroom.

Showroom bezoeken
Showroom - Over ARCABO

Uw wensen zichtbaar

Uniek 3D ontwerp

Wij kunnen uw indelingswensen heel fraai voor u in beeld brengen aan de hand van een kleurrijke 3D-ontwerptekening. Onze kundige mensen zorgen ervoor dat alles qua afmeting past en adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Gratis advies
Uw wensen zichtbaar - Over ARCABO

Perfect productieproces

Gebaseerd op uw wensen

Aan de hand van een geavanceerd systeem wordt het gehele proces, stap voor stap, nauwkeurig aangestuurd waarbij de kwaliteit op de voet wordt gevolgd. ARCABO heeft de meest vooraanstaande, innovatieve productie-faciliteiten van heel Europa binnen het bouwsegment van mobiele bungalows. Uw chalet zal daarom precies naar uw ontwerpwensen gebouwd worden.

Fabriek bezoeken
Perfect productieproces - Over ARCABO

Advies recreatieparken

Ondersteuning en infrastructuur

Onze adviseurs, die zelf jarenlang actief zijn geweest in de campingbranche, adviseren u graag bij de realisatie van nieuwe projecten, de keuze van modellen of het ondersteunen bij de verkoop. Onze medewerkers hebben een schat aan ervaring en zijn betrokken geweest bij talrijke projecten in Europa.

Advies recreatieparken
Avies recreatieparken - Over ARCABO
Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op