Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

ALLROUND SERVICEMEDEWERKER

Vestiging Nieuwleusen

Vestiging Nieuwleusen

Als je het Arcabo team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk
te werken in een dynamisch en modern bedrijf.
Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Arcabo is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je standplaats is Nieuwleusen maar als Servicemonteur ben je vrijwel altijd onderweg.

Als Servicemonteur…
ben je een ervaren timmerman, installatiemonteur en/of allrounder met minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. De werkzaamheden bestaan uit het afwerken van chalets en/of het uitvoeren van vrijwel alle mogelijke reparaties op locatie zowel in Nederland als ook in buitenland.

Gedurende de werkzaamheden, veelal op gerenommeerde recreatieparken, ben je het visitekaartje van Arcabo als het gaat om vakmanschap en communicatie met de opdrachtgever. Organisatietalent en discipline zijn twee onmisbare kenmerken want ondanks dat zoveel mogelijk vanuit kantoor wordt geregeld kom je op locatie ongetwijfeld voor uitdagingen te staan.

Voor deze functie geldt bovendien …

Je hebt focus op kwaliteit, je kunt problemen in het werk zelf oplossen en je werkt graag in teamverband aan onze prachtige chalets.

– Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs E is een pré;
– Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré.

Wil je eerst nog meer weten over deze functie, dan kan je contact opnemen met Mark de Bakker, 06-15241467. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van onze chalets waar ook jij aan mee kan werken.
Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl).

Vacature ALLROUND SERVICEMEDEWERKER - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.

Al jaren de vertrouwde partner voor

Samenwerken met ARCABO?

Neem contact op