Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

Allround Servicemonteur (fulltime)

Vestiging Nieuwleusen

Als je het ARCABO team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

ARCABO ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. ARCABO is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten zijn gerenommeerde recreatieparken en campings uit Nederland en Duitsland maar je vindt onze chalets ook in België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en Denemarken. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je standplaats is Nieuwleusen maar als Servicemonteur ben je vrijwel altijd onderweg en overnacht je dikwijls op locatie.

Als Servicemonteur…

ben je een ervaren timmerman, installatiemonteur of allrounder met minimaal twee jaar ervaring in een soortgelijke functie. De werkzaamheden bestaan uit het afwerken van chalets en het uitvoeren van vrijwel alle mogelijke reparaties op locatie zowel in Nederland als ook in buitenland.

Tijdens de werkzaamheden op locatie ben je het visitekaartje van Arcabo als het gaat om vakmanschap en communicatie met de opdrachtgever. Organisatietalent en discipline zijn twee onmisbare kenmerken want ondanks dat zoveel mogelijk vanuit kantoor wordt geregeld en voorbereid kom je op locatie ongetwijfeld voor uitdagingen te staan.

Voor deze functie geldt bovendien …

– Je hebt focus op kwaliteit van eigen werk, lost problemen in het werk zelf op en werkt graag in teamverband.

– Je hebt een technische beroepsopleiding genoten richting bouw- of installatietechniek en bent bereid je te ontwikkelen in andere technieken;

– Je bent in het bezit van rijbewijs B, rijbewijs E is een pré;

– Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal is een pré.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis via personeelszaken@arcabo.nl

Wil je eerst nog meer weten over deze functie, dan kan je contact opnemen met Mark de Bakker, 06-15241467.

ARCABO
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen

Vacature Allround Servicemonteur (fulltime) - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op