Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

Bouwkundig Calculator/Tactisch Inkoper

Vestiging Nieuwleusen

Full-time

Als je het ARCABO-team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.
Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Arcabo is marktleider op het gebied van “Lean based manufacturing” van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als Bouwkundig Calculator/Tactisch Inkoper…
Ben je de spil in het offerte- en inkooptraject en liggen jouw taken in het specificeren van behoeften in de offertefase tot aan onderhandelen en contracteren van materialen ten behoeve van chalets en/of meerwerkoptie `s, uitwerken van bijbehorende productieuren i.r.t. het productieproces en nacalculatie. Daarnaast verwachten we dat je calculeert en inkoopt op basis van de economisch meest aantrekkelijke aanbieding. Je overlegt met je collega`s m.b.t. verkoop, ontwerp en inkoop. Je draagt verbeterpunten in het proces en het ontwerp aan en werk deze uit.
Je zorgt samen met Hoofd Bedrijfsbureau dat de leveringsverplichtingen en contractafspraken worden nagekomen, je signaleert issues, voorziet conflicten en speelt hier bovendien commercieel proactief op in. Beheren en beoordelen van leveranciersrelaties vormen dan ook een belangrijk onderdeel van je takenpakket.

Je begrijpt…
Dat Bouwkundig Calculator/Tactisch Inkoper een senior functie is, waarvoor een aantal jaren werkervaring heel belangrijk is. Je bent klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig, hebt ruime ervaring op inkoop/logistiek vlak en kennis van toegepaste materialen binnen houtskelet- of volume bouw.
Je hebt een MBO/HBO bouwkunde achtergrond.
– Aangevuld met relevante inkoopopleidingen (InkoopAcademie of NEVI);
– Beheersing van Windows en Officepakket (Outlook/Word/Excel) zijn een vereiste;
– Beheersing van de Duitse en Engelse taal in schrift zijn een vereiste.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl). Wil je eerst nog meer weten over deze job, bel dan met ons Hoofd Bedrijfsbureau Mark de Bakker, 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

ARCABO
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen

Vacature Bouwkundig Calculator/Tactisch Inkoper - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.