Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

Bouwkundig Werkvoorbereider/Tekenaar

Vestiging Nieuwleusen

Fulltime

ARCABO ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Arcabo is marktleider op het gebied van “Lean based manufacturing” van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als Bouwkundig Werkvoorbereider/Tekenaar…
Ben je de spil in het voorbereidingstraject en liggen jouw taken in het tekenen van offerte en/of productietekeningen van chalets, het uitwerken van bouwkundige details welke aansluiten op het productieproces en uitwerken van eenvoudige bouwkundige berekeningen. Daarnaast verwachten we dat je overlegt met je collega`s m.b.t. ontwerp en inkoop en dat je verbeterpunten in het proces en het ontwerp aandraagt en uitwerkt.

Je begrijpt…
Dat Bouwkundig Werkvoorbereider/Tekenaar een senior functie is, waarvoor een aantal jaren werkervaring heel belangrijk is. Je bent klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig, hebt ruime ervaring in 3D tekenen en kennis van toegepaste materialen binnen houtskelet- of volume bouw.
Je hebt een MBO/HBO bouwkunde achtergrond.
– Ervaring met tekenprogramma VERTEX is een pre;
– Beheersing van Windows en Officepakket (Outlook/Word/Excel) zijn een vereiste;
– Beheersing van de Duitse en Engelse taal in schrift zijn een vereiste.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl). Wil je eerst nog meer weten over deze job, bel dan met ons Hoofd Bedrijfsbureau Mark de Bakker, 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

ARCABO
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen

Vacature Bouwkundig Werkvoorbereider/Tekenaar - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.