Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

Ervaren Bouwkundig Tekenaar

Vestiging Nieuwleusen

fulltime

Als je het Arcabo team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.
Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. ARCABO is marktleider op het gebied van “Lean based manufacturing” van chaletbouw in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Als Bouwkundig Tekenaar …
Vorm je samen met de collega`s op het bedrijfsbureau de spil in het voorbereidingstraject en liggen jouw taken in het tekenen van alle benodigde werktekeningen van chalets, het uitwerken van bouwkundige details welke aansluiten op ons productieproces en uitwerken van eenvoudige bouwfysische berekeningen. Daarnaast verwachten we dat je overlegt met je collega`s m.b.t. ontwerp en inkoop en dat je verbeterpunten in het proces en het ontwerp aandraagt en uitwerkt.

Je begrijpt dus …
dat de Bouwkundig Tekenaar een senior functie is, waarvoor een ruime ervaring in 3D tekenen heel belangrijk is. Jouw tekenwerk levert geen vragen op. Je bent klant- en resultaatgericht, communicatief vaardig, hebt kennis van toegepaste materialen en bouwfysica binnen houtskelet- en/of woning bouw.
Je hebt een MBO/HBO bouwkunde achtergrond aangevuld met:
– Ervaring met 3D- tekenprogramma zoals Revit, AutoCAD of ArchiCAD, kennis van VERTEX is een pre;
– Beheersing van Windows en Officepakket (Outlook/Word/Excel);
– Beheersing van de Duitse en Engelse taal in schrift.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct hieronder. Wil je eerst nog meer weten over deze job, bel dan met ons Hoofd Bedrijfsbureau Mark de Bakker, 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

Vacature Ervaren Bouwkundig Tekenaar - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk