Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

Chaletbouwer – Timmerman – Elektricien

Vestiging Nieuwleusen

Als je het ARCABO team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

Iedere vrijdagmiddag vrij, zes weken zomervakantie, werken bij een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling… ook nieuwsgierig naar alle andere kenmerken van ARCABO als werkgever? Reageer dan direct!

ARCABO ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. ARCABO is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland.

Als Elektricien…
Ben je ervaren in het aanbrengen van diverse installaties van keuken tot meterkast en van verlichting tot geluidsinstallaties in – en aan de chalets. Maar denk in de nabije toekomst ook aan elektrische verwarming, zonnepanelen, etc.

Als Timmerman / Assemblage Medewerker Binnenbouw en/of Buitenbouw…
Werk je aan de montage van binnen- en buitencomponenten als plaatwerk, goten, dakbedekking, beglazing, kozijnen, plinten, deuren, hang- en sluitwerk, badkamers, keukens, etc. volgens (detail) tekeningen en checklijsten.

Voor alle functies geldt bovendien…
Je hebt focus op kwaliteit, je kunt problemen in het werk zelf oplossen en je werkt graag in teamverband aan onze prachtige chalets. Om de chalets te kunnen produceren van basismateriaal tot aan een compleet chalet, beschikken wij over een ervaren team met veelzijdige Kitters, Schilders, Elektriciens, Timmermannen en Machine operators . Als je dat leuk vindt, kun je doorgroeien naar Allround Assemblagemedewerker.

Heb je al ervaring, dan is dat een pre, maar we leiden je ook graag op als je nog niet zo ervaren bent.

Interesse?
Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, mail dan direct jouw motivatie en cv naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl).

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl). Wil je eerst nog meer weten over deze jobs, bel dan met onze Productieleider Allard Hekman, 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

Vacature Chaletbouwer – Timmerman –  Elektricien - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.