Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

Servicemedewerker

Vestiging Nieuwleusen

Als je het Arcabo team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.

Arcabo ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. Arcabo is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland. We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je standplaats is Nieuwleusen.

Als Servicemedewerker
ben je een energieke technisch/commercieel ingestelde werkvoorbereider die stevig in de schoenen staat.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het verlenen van service aan onze klanten. Dit zijn gerenommeerde recreatieparken en campings uit Nederland en Duitsland maar je vindt onze chalets ook in België, Luxemburg, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen en Denemarken.

Onze serviceverlening is divers en bestaat uit het geven van technische tips tot voorbereiden van werkzaamheden door onze servicemonteurs.

Voor deze functie geldt bovendien…
Je hebt focus op kwaliteit en een goed luisterend, begripvol oor. Je kunt daarnaast een probleemstelling zowel technisch als commercieel omzetten in een oplossingsrichting en je werkt graag in teamverband aan onze prachtige chalets.
– Beheersing van de Duitse en/of Engelse taal in woord en geschrift is een pré.
– Beheersing van computersystemen, Outlook, Word en Excel is een vereiste.

Wil je eerst nog meer weten over deze functie, dan kan je contact opnemen met Mark de Bakker, 06-15241467. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van onze chalets waar ook jij aan mee kan werken.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan vóór 15 juni 2020 naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl).

Arcabo
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen

Vacature Servicemedewerker - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op