Vragen over de functie?
We helpen je graag een goed beeld
te krijgen van de functie

Tegelzetter

Vestiging Heerenveen

Als je het ARCABO-team komt versterken, geven wij je alle ruimte om aan klantgeluk te werken in een dynamisch en modern bedrijf.
ARCABO ontwerpt en bouwt luxe chalets met oog voor detail en een moderne kijk op comfort. Wij brengen vrijetijdsbesteding naar een hoger niveau. ARCABO is marktleider op het gebied van lean manufacturing van chalets in Nederland. Onze klanten vind je zowel binnen als buiten Nederland.
We zijn een no nonsens werkgever met een informele bedrijfscultuur waar volop ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je standplaats is Heerenveen.

Ter uitbreiding zijn we op zoek naar een ervaren tegelzetter (fulltime) …

Als tegelzetter bestaan je kerntaken uit het betegelen van het sanitair van onze chalets.
Je hebt focus op kwaliteit, je kunt problemen in het werk zelf oplossen en je werkt graag in teamverband aan onze prachtige chalets. Om de chalets te kunnen produceren van basismateriaal tot aan een compleet chalet, beschikken wij over een ervaren team van tegelzetters, veelzijdige kitters, Schilders, Elektriciens, Timmermannen en Machine operators.

Als je denkt dat wij goed bij jouw kennis en interesse passen, reageer dan direct naar Jaclize Sellis (j.sellis@arcabo.nl). Wil je eerst nog meer weten over deze job, bel dan met onze Productieleider Allard Hekman, 0529-488900. We leiden je graag rond in ons bedrijf zodat je een goed beeld krijgt van de functie.

ARCABO
Rollecate 45
7711 GG Nieuwleusen

Vacature Tegelzetter - Waarom werken bij ARCABO?
Waarom werken bij ARCABO?
  • Prettige werksfeer
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Dynamisch en modern bedrijf
  • Informele bedrijfscultuur

Solliciteer op deze functie

  • Toegestane bestandstypen: docx, pdf.

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 20 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op