Perfect productieproces
Gebaseerd op uw wensen
  • Grootste fabrikant van EU
  • Innovatieve productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Persoonlijke aanpak
Maak een afspraak en kom langs in onze showroom

Wintervast chalet

Wilt u het hele jaar door kunnen ontsnappen aan uw drukke dag tot dag leven? Met een wintervast chalet van ARCABO is dit mogelijk. Geniet het hele jaar door van de natuur en al het moois dat de natuur te bieden heeft. Breng uw winter door in het bos, in de bergen of aan het strand. Met een wintervast Chalet van ARCABO kunt u alle kanten op! U kunt hem zelfs plaatsen aan zee.

Kies uit onze vele verschillende modellen. Klassiek, modern of speciaal voor u ontworpen. Al onze chalets zijn wintervast en geschikt voor ieder jaargetijde. Ontdek gauw alle mogelijkheden!Uw droomchalet

Jarenlange ervaring in een wintervast chalet

ARCABO maakt uw dromen werkelijkheid. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomchalet. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u voorzien van passend advies. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Showroom bezichtigen
Wintervast chalet - jarenlange ervaring

Kwaliteit en zekerheid

Bij ARCABO vinden wij klasse en zekerheid erg belangrijk. Bij het realiseren van onze wintervaste chalets maken wij gebruik van de allerbeste duurzame materialen en houden wij altijd rekening met uw wensen. Bij ARCABO leveren we enkel chalets van de beste kwaliteit.

Showroom bezichtigen
Wintervast chalet - kwaliteit en zekerheid

U kunt echt alle kanten op met een wintervast chalet

ARCABO is dé partij voor heel Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Maar ook in Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië kunt u bij ons terecht. U kunt dus écht alle kanten op met de wintervaste chalets van ARCABO.

Een tweede thuis

Onze chalets zijn altijd voorzien van alle nodige gemakken. Denk aan een royale badkamer, keuken, slaapkamer en woonruimte. Hierdoor geniet u van de gemakken van thuis is een ontspannende omgeving. Hier komt u echt tot rust!

U kunt uw wintervaste chalet zelf inrichten. U kiest zelf welke apparatuur u in uw keuken wilt en van welk sanitair uw badkamer wordt voorzien. Ook de inrichting van uw slaapkamer en woonkamer zijn volledig aan u. Alles om de chalet als thuis te laten voelen. U bepaalt en ARCABO levert!

Wintervast chalet - een tweede thuis

Op uw wintervast chalet van uw dromen

Bij ARCABO organiseren wij ook het transport van uw chalet. Heeft u de perfecte locatie gevonden? Dan zorgen wij dat uw chalet daar geplaatst wordt. Hiervoor hebben wij de juiste partners. U hoeft zich geen zorgen te maken over vergunningen en ontheffingen. Deze maken wij in orde.

Wij zorgen voor een veilig vervoer en het afstellen en aansluiten op locatie. Uw wintervast chalet is helemaal compleet en klaar om gebruikt te worden.

ARCABO: Uw chaletbouwer

ARCABO is groots in het produceren van wintervaste chalets in Europa. Onze experts staan iedere dag voor u klaar om uw droomchalet te realiseren. Zowel particulier als zakelijk kunt u bij ons terecht. Wij begeleiden u tijdens het gehele proces. Van begin tot einde: bij ARCABO bent u op de juiste plek.
Recreatieondernemer? Ga naar Arcabo zakelijk

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al meer dan 25 jaar Europa's grootste specialist in chaletbouw

Ontdek onze kwaliteit in de showroom

Neem contact op