ARCABO al 27 jaar specialist in de bouw van mobiele bungalows!

Onze productiefaciliteiten zijn optimaal ingericht voor de seriematige chaletbouw van recreatiewoningen waarbij in korte tijd grote aantallen mobiele bungalows geproduceerd kunnen worden. Vanuit onze tekenkamer sturen we de productie aan met behulp van een geavanceerd CAD-CAM-systeem. Kwaliteit en nauwkeurigheid zijn hierdoor mogelijk en ook hebben we zo een voortdurende controle op het productieverloop.

  • Elk project op een eigenzinnige manier aanvliegen.
  • Altijd de uitdaging aangaan om efficiënter, beter en verrassender te bouwen.
  • Alle specialisaties om te komen tot een uniek project vindt u bij ARCABO.
  • Net even anders, net even specialer!

Of het nu gaat om de bouw van een vakantiewoning volgens een ontwerp van uw architect of u wilt een keuze maken uit ons ruime assortiment ARCABO verhuurmodellen? Ons productieteam staat paraat!

Wij bieden:
1) Maatwerkoplossingen voor de bouw of herontwikkeling van grotere recreatieprojecten
2) Een ruim assortiment modellen voor de kleine tot middelgrote recreatie ondernemer
3) Begeleiding en advies bij investeringsprojecten

Voor iedere recreatie ondernemer een passend concept!

Wat maakt onze productie zo uniek?

ARCABO heeft eigen productiehallen. Hierin werken geschoolde medewerkers in moderne processen. Onze locaties produceren elk jaar meer dan 1.000 chalets.

Met twee productielocaties in Nieuwleusen en Heerenveen, kunnen wij enorme aantallen chalets produceren. In Heerenveen is de faciliteit recent uitgebreid. Deze locatie bestaat nu uit 14.000 m² productiefaciliteit. Hierdoor kunnen wij prefab delen voor onze chalets geautomatiseerd produceren. Deze ontwikkeling in robotisering maakt ARCABO zo uniek in de houtskeletbouw in Nederland.

Hoe werkt het productieproces van ARCABO?

De basis van ons proces bestaat uit een carrouselsysteem. Ditzelfde systeem wordt gebruikt in de hoogwaardige auto-industrie. Elk stap in dit proces wordt streng gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor garanderen wij altijd hoogwaardige afwerking.

Door het carrouselsysteem is het mogelijk om persoonlijke wensen door te voeren per element. Wij zetten uw voorkeuren op het gebied van kleur en ontwerp in het computersysteem. Het complexe systeem van ARCABO begeleidt, controleert en past de voorkeuren toe in de productie.

Productie volgens Lean manufacturing principes

De productie van ARCABO is volledig in eigen handen. Wij zorgen ervoor dat de productie altijd volgens de Lean Manufacturing principes gedaan wordt. Door het volgen van deze principes geven wij klanten maximale waarde met zo min mogelijk verspilling.

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op