Chaletbouw - header - Chaletbouw - header

Chaletbouw

Keuze uit vele modellen

Of u nu klassieke, moderne of speciaal voor u ontworpen eigen mobiele chalets koopt, u krijgt een tweede thuis door ARCABO. Hierin kunt u telkens weer vluchten van uw drukke dag tot dag leven. Met uw eigen plek voor vakantie van uw dromen, krijgt u beslist een gevoel van vakantie op hoog niveau. Wij nemen al uw zorgen weg. Hiervoor bent u bij ARCABO aan het juiste adres!

U wilt natuurlijk ruim de keuze hebben, dus bieden wij die aan u. Deze zijn geheel naar uw smaak en wensen in te richten. Een mobiele chalet kopen? Met onze jarenlange ervaring, zorgen wij door onze chaletbouw op maat voor het perfecte chalet.

Fabriek bezichtigen?

We geven u graag een rondleiding bij ons in de fabriek.

Chaletbouw van uw droomchalet

ARCABO staat voor klasse en zekerheid. Wanneer u voor een mobiele chalet van ARCABO gaat, weet u zeker dat u de beste keuze maakt. Al onze chalets worden namelijk gemaakt van duurzaam materiaal en altijd naar uw wensen. Wij zijn dé partij voor heel Nederland, Duitsland, België en Luxemburg. Maar niet alleen voor landen naast Nederland. Ook in Oostenrijk, Zwitserland en Scandinavië is ARCABO dé partij. U bent van harte welkom om alvast een kijkje te nemen in al onze modellen in onze showroom. Zo weet u precies hoe onze chalets er zowel van binnen als van buiten uitzien.

Chaletbouw - ruime keuze

Ruime keuze luxe modellen chaletbouw

Laat u inspireren door onze verschillende modellen uit onze chaletbouw. Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor het model uit onze chaletbouw, kijken we samen met u naar de inrichting van het mobiele chalet door het kiezen van diverse stalen. Wij hebben een standaardmaat voor ieder model van onze chalets, maar dit kan in enkele gevallen in lengte of breedte worden aangepast. We horen graag hoe u uw droomchalet voor u ziet. Zodat we voor u het perfecte chalet kunnen samenstellen.

Het chalet van uw keuze wordt vervolgens in onze eigen fabriek gerealiseerd. Uw chalet wordt van begin tot eind helemaal door ons samengesteld. Zo verzorgen wij uw maatwerk mobiele chalet, zoals tijdens het maken van het ontwerp met u afgesproken is.

Wij willen u, met onze ervaring, helpen met het bouwen van uw droomchalet. Bij ARCABO chaletbouw kunt u gerust contact opnemen voor uw eigen droomchalet!

Plan een afspraak met een ARCABO adviseur.

Wij staan tijdens het gehele proces met raad en daad terzijde.

Chaletbouw - prijzen

ARCABO: Alles onder één dak

Van ontwerp tot onderhoud

Ruim assortiment
Transport en plaatsing
Ook voor onderhoud
Neem contact op

ARCABO biedt een ruim assortiment aan hoogwaardige chalets, allemaal met een ander ontwerp. Gaat u voor knus of juist voor strak? Wilt u een grote of een kleine chalet? Alles is mogelijk, ARCABO adviseert u graag. Samen komen we tot de mobiele chalet die helemaal bij uw situatie en uw budget past.

Chaletbouw - tabblad ontwerp

ARCABO heeft eigen middelen om uw chalet te transporteren. Hierbij maken wij de benodigde ontheffingen en vergunningen in orde. Uw chalet wordt dus altijd veilig verplaatst en vervoerd. Maar ook het aansluiten en afstellen op locatie verzorgen onze specialisten graag voor u.

Chaletbouw - tabblad transport

Het goed onderhouden van uw mobiele chalet draagt bij aan een zo lang mogelijke levensduur. Door hem elk jaar goed winterklaar te (laten) maken, voorkomt u slijtage en veel schade. Verder is het van belang om diverse onderdelen periodiek te laten checken. Denk hierbij aan leidingen voor gas en water.

Chaletbouw - onderhoud

Chaletbouw prijzen

Wilt u graag een nieuwe chalet laten bouwen en bent u benieuwd wat de kosten hiervan zijn? Elk chalet is anders qua uitvoering en afmeting met ieder zijn eigen prijs.

Wij bouwen uw droomchalet op basis van uw budget. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bekijk onze chalets voor een eerste impressie. Wilt u een woning chalet bouwen. Wij zijn er voor u!

Chaletbouwers Nederland

ARCABO is een van de grootste producenten van wintervaste chalets in Nederland en in Europa. Een team van experts werkt elke dag samen aan het realiseren van uw droomchalet. Wij begeleiden particulieren en ondernemers in het volledige proces. Van de keuzes maken tot en met de installatie van het mobiele chalet op de juiste plek. Dat maakt ons het beste.

De afgelopen jaren hebben wij een groot aantal klanten in Nederland en Europa geholpen bij het realiseren van hun droomchalet. Wij vinden dat uw chalet niet zomaar een chalet moet zijn. Een mobiele chalet kopen? Hij moet aanvoelen als een tweede huis. Een tweede huis waar u zich thuis voelt.

ARCABO is er ook voor campings en vakantieparken die op zoek zijn naar hoogwaardige sanitairunits.

Neem voor vragen gerust contact op!

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost het bouwen van een chalet?
Omdat onze chalets op maat en geheel naar uw wens gemaakt worden in onze eigen fabriek, is het niet mogelijk hier een prijs voor te geven. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Wat is het verschil tussen mobiele bungalows en een maatwerk chalet?
Het grootste verschil is het comfort. Een mobiele chalet op maat biedt veel meer comfort dan een bungalow. U kiest de inrichting en indeling van de chalets.
Wat is het verschil tussen een chalet en stacaravan?
Vaak denken mensen dat een stacaravan simpelweg een ander woord voor chalet is. Dat is het niet. Het grote verschil is te vinden in de kwaliteit en het comfort van wonen. Een stacaravan is vaak wat kleiner en heeft vaak een lager wooncomfort. Een mobiele chalet kan veel groter zijn en meer comfort in het wonen bieden.