Interieur en inspiratie

De ARCABO vakantiewoningen worden altijd compleet opgeleverd. Dat willen zeggen inclusief badkamer, keuken met gewenste inbouwapparatuur, vloer- en wandafwerking, bedden, kasten en raambekleding. Volledig ontzorgd en keuze uit een groot assortiment!

Wilt u uw chalets direct verhuur klaar opgeleverd krijgen?

Ook dit is mogelijk. Wij kunnen u in contact brengen met de perfecte interieurspecialist. Op basis van onze tekeningen realiseren ze voor u een compleet verhuur klaar interieurconcept.

Plan een afspraak met een ARCABO adviseur.

Wij staan tijdens het gehele proces met raad en daad terzijde.

Vele stijlmogelijkheden

Maak uw keuze

Woonkamer
Sanitair
Keuken
Slaapkamer
Gratis adviesgesprek

Woonkamer

De afwerking van de vakantiewoning welke uw gasten het thuisgevoel geeft! Dat nemen wij direct in onze productie mee! De woonkamers voorzien wij dan ook standaard van een kwalitatieve vinylvloer, sfeervolle raambekleding en wandafwerking. U heeft geen stoffeerder meer nodig!

Sanitair

Qua sanitair heeft u de keus uit een ruim assortiment. Richt de badkamer in zoals u wenst, en creëer een eigen stijl. Voor de wandafwerking zijn er vele opties voor wand- en vloertegels, maar ook fibo trespo wanden met moderne designs. Stel bij ons uw gewenste badkamer samen. Optioneel is een 2e badkamer en/of separaat toilet.

Keuken

Alle chalets worden bij ons in de fabriek, in eigen chaletbouw, voorzien van een keuken. Of u nu kiest voor een rechte opstelling, L-opstelling, U-keuken of keuken met eiland, veel is mogelijk. Qua uitstraling zorgen wij voor het door u gewenste ontwerp. Maak uw keuze uit vele kleurstellingen, type keukenfronten en werkbladen!

Slaapkamer

De slaapkamers worden geleverd met inbouwkasten, bedden inclusief matrassen en verlichting. Kleurstelling geheel passend bij de gewenste stijl.

Wij bieden lay-outs met 1, 2 of 3 slaapkamers. Voor de kinderkamers zijn er opties met 2 aparte bedden of bijvoorbeeld een stapelbed. De fraaie inbouwkasten bieden direct voldoende bergruimte.

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op