Familiecamping De Belten

  • 2020
  • Rick en Cyvon Jansen
  • Nederland, Overijssel, Rheeze

In het bosrijke Rheeze ligt familiecamping De Belten verscholen.

Wanneer je deze camping op komt voel je direct een ontspannen sfeer en zie je gelijk een tot in perfectie goed onderhouden vakantiepark met luxe faciliteiten. Niets is aan het toeval overgelaten om gasten van jong tot oud een onvergetelijk verblijf te bieden en te laten genieten van het campingleven op de ruime kampeerplaatsen of in één van de accommodaties.

Een prachtig ingerichte brasserie met zicht op een heerlijke klautertuin voor de kinderen, een nieuw speelstrand, indoor speeltuin en een binnen/buiten zwembad maken het park compleet!

Op camping De Belten zijn door de jaren heen al mooie velden ingericht met ARCABO modellen.

Recente aankopen:

“We wilden graag nog een kampeerveld inrichten met verhuuraccommodaties die de gasten de gezelligheid en sfeer van het campingleven bieden en dan met de overnachtingsmogelijkheid in een comfortabel chalet met eigen sanitaire voorzieningen. Zo zijn we gekomen op de ARCABO Longbeaches. De Belten noemt ze: Tiny Beachhouses. Ze zijn zo opgesteld dat iedereen vanaf het terras zicht heeft op het midden van het kampeerveld/ speelstrand. Hier is een speeltoestel voor de kinderen geplaatst zodat de kids zich heerlijk kunnen vermaken.”

Kwaliteit

We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en het type chalet uit de chaletbouw van ARCABO. Door de positionering van de chalets is dit ook een super verblijf voor een familie uitje. Ieder gezin beschikt over zijn eigen slaapgelegenheid en sanitair. Daarnaast biedt de centrale plek op het terrein een gezellige samenkomst!

Terug naar projectoverzicht

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op