EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

  • 2021
  • Nederland, Utrecht, Maarn

Aan de rand van het gelijknamige natuurgebied, is Europarcs De Utrechtse Heuvelrug te vinden. ARCABO heeft voor dit ruime park tientallen chalets geleverd. De chalets staan op ruime kavels in een bosrijke omgeving. Europarcs heeft op deze locatie onder andere gekozen voor het model “Concept 44”, die in serie worden gebouwd. Dit model is ook op vele andere locaties van Europarcs te vinden.
Doordat de sandwichpanelen afgewerkt zijn met houten regelwerk passen deze chalets goed in de natuurlijke omgeving van het park.

Over het park

Geniet ‘op hoogte’ op vakantiepark De Utrechtse Heuvelrug! In het hart van Nederland vind je dit vakantiepark, omgeven door prachtige bossen, heide, zandverstuivingen, grasland en water. Dit alles in combinatie met de hoogteverschillen maken de omgeving perfect geschikt voor het beleven van mooie avonturen, te voet of op de fiets. Vanaf het vakantiepark middenin de natuur bevind je je binnen een halfuur in het bruisende Utrecht en binnen 20 minuten in het historische Amersfoort!

Terug naar projectoverzicht

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op