RCN Zeewolde

  • 2017 & 2021
  • Wout Sleurink
  • Nederland, Flevoland, Zeewolde

Een vakantiepark direct aan het Veluwemeer met alle denkbare voorzieningen!

Direct aan het meer en al van verre zichtbaar. De ARCABO Longbeaches. 9 Longbeaches staan er sinds 2018 en zijn direct aan het strand gesitueerd. Een heerlijke plek dicht bij de haven en het sfeervolle restaurant van RCN Vakantiepark Zeewolde.

Nu in 2021 is het park uitgebreid met een 14 tal Lodges.

In gesprek met Wout Sleurink:

In een eerdere fase zochten wij een gepast model om direct aan het water te plaatsen. Toen is de keuze op de ARCABO longbeach uit eigen chaletbouw gevallen, om zijn kwaliteit en uitstraling. Een model wat door de houten palen, speciale dakvorm en heerlijk terras de gast een echt beachgevoel geeft. Dit hebben we ook in het interieur en terrasmeubilair terug laten komen.

De modellen leveren een optimaal rendement en in de verhuurcijfers zien we terug dat het een geliefd accommodatietype is in onze verhuurportefeuille.

In 2021 wilden wij op Vakantiepark Zeewolde aan de bosrand uitbreiden met verhuureenheden. Daar hebben we gekozen voor Lodges. Ook weer met overdekt terras, maar de chalets nu uitgevoerd in natuurlijke kleuren en optimaal gepositioneerd ten opzichte van het bos maar met de terrassen ook gericht naar elkaar om een gezellige sfeer te creëren.

Weer fijne accommodaties geschikt voor verhuur in zomer en winter!

Terug naar projectoverzicht

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op