Vakantiepark de Krim

  • 2004
  • Nederland, Noord Holland, De Cocksdorp

Vakantiepark: Altijd in ontwikkeling. Een park met alle faciliteiten en vele type accommodaties. Trots zijn wij op de prettige samenwerking met Vakantiepark de Krim op Texel. Al van 2004 een trouwe relatie van ARCABO.
Verschillende modellen uit eigen chaletbouw zijn er reeds geplaatst. Telkens wordt er een deel nieuw ontwikkeld. Fraaie verhuureenheden voor de vele gasten die vakantiepark de Krim jaarlijks verwelkomt.

Het best uitgeruste vakantiepark van Texel!

Vakantiepark De Krim is het best uitgeruste vakantiepark van Texel en de Waddeneilanden. Hier heeft u alles bij de hand voor een heerlijke vakantie op Texel, zoals een spectaculair zwembad, verschillende restaurants en vele andere parkfaciliteiten!
In de directe omgeving van het vakantiepark is alles aanwezig voor een heerlijke Texelvakantie. Het vakantiepark grenst direct aan natuurgebied De Slufter en Golfbaan De Texelse. Het strand, de vuurtoren en het gezellige plaatsje De Cocksdorp zijn dichtbij.
Camping Loodsmansduin is een mooie familiecamping vlakbij het pittoreske oude loodsdorpje Den Hoorn en is gelegen midden in het Nationaal Park Duinen van Texel. U kunt vanaf de camping eenvoudig de duingebieden ‘De Bollenkamer’ en ‘De Hors’ ontdekken.

Terug naar projectoverzicht

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op