Advies: meer dan bouwen

Wij zijn uw team voor een succesvol uniek project

Uw gewenste identiteit… Dat is waar een project voor ons begint.

Wat is de historie en de unieke eigenschap van uw locatie, wat zijn de bezienswaardigheden in de omgeving, en met name welke doelgroep komt hier graag?  Op basis van die eigenschappen starten we met het creëren van HET toekomstige vakantiepark!

Het ontwikkelen van een vakantiepark waar de hedendaagse toerist zich thuis en welkom voelt vraagt meer dan het plaatsen van recreatiewoningen alleen. Het toevoegen van identiteit aan een locatie passend bij de doelgroep met de focus op een optimaal rendement en kwalitatieve vakantiewoningen met oog voor detail en comfort.

Wij vinden samen met u het perfecte businessmodel!

  1. Inventarisatie locatie, welke bestemming rust er op uw perceel?
  2. Infrastructuur
  3. Wie is uw (gewenste) doelgroep
  4. Wat is toegestaan qua bebouwing op uw locatie? (afmetingen, materiaal, kleur)
  5. Adviesrol omtrent meest rendabele verhuuraccommodaties en beleving?
  6. Uitbrengen advies met ontwerp
  7. Bouwen van uw accommodaties
  8. Eindrealisatie project (oplevering)

Plan een afspraak met een ARCABO adviseur.

Wij staan tijdens het gehele proces met raad en daad terzijde.

ARCABO totaalconcept

Advies en
ontwerp
Bouw
ARCABO
totaalconcept

Het bouwen van chalets is al 25 jaar onze specialiteit!

Met het unieke bouwproces onderscheiden wij ons in de markt en is het ons grootste belang een kwaliteitsproduct te leveren met een lange levensduur. Als recreatie ondernemer wordt hiermee een optimaal rendement uit verhuur behaald.

Onze ARCABO adviseurs staan u vanaf de eerste stap met raad en daad bij en zorgen ervoor dat alle stappen perfect doorlopen worden. U hoeft zich nergens zorgen over te maken. Stap voor stap realiseren wij het gewenste eindresultaat voor u. Wij staan garant voor kwalitatief precisiewerk.

ARCABO meer dan bouwen

ARCABO is naast bouwer van mobiele bungalows ook adviseur voor campings en chaletparken. Bijvoorbeeld voor de herstructurering of ontwikkeling van een nieuw project, zoals de begeleiding bij een optimale terreinindeling of het meedenken over welk chalet-model het beste past in de omgeving en op het park of de camping. Samen met u als ondernemer gaan we dan op zoek naar het meest geschikte verhuurmodel voor een optimaal rendement.

Laat uw bezettingsgraad stijgen!

Als specialist in wintervaste chalets zijn wij ook buiten Nederland actief. Inmiddels exporteren wij chalets uit onze eigen chaletbouw naar een groot aantal landen in Europa. We laten niets aan het toeval over, want alles staat in dienst van een perfect eindproduct: het toekomstige vakantie- en recreatieplezier van de gebruiker. Voortdurend focussen wij ons op vernieuwing en verdere ontwikkeling van onze modellen.

Wij spelen in op diverse smaken en stijlen, van klassiek tot modern en trendy. Perfectie in productie, dragen bij aan het superieure kwaliteitsimago van ARCABO. Met één druk op de knop in onze hightech fabriek gaat de productie van start.

Campings en vakantieparken zijn er niet meer alleen om te kamperen

Veel nieuwe gasten herontdekken het kampeerleven als nooit tevoren. Niet alleen voormalig kampeerders komen terug. Ook hotelgasten en voormalige gasten van appartementen houden van de natuur en zoeken naar huuraccommodaties die aangeboden worden op campings en vakantieparken.

Met de juiste verhuuraccommodatie bereikt u niet alleen nieuwe doelgroepen, maar verlengt u ook uw seizoen. Moderne en uitzonderlijke accommodatie mogelijkheden, zoals onze ARCABO- chalets, zijn accommodaties die een belangrijke bijdrage leveren aan uw succes.

Ontspanning is niet langer afhankelijk van het weer, maar ook van het “thuisgevoel”. De vraag naar op maat gemaakte huuraccommodaties en soms ook met een thema groeit snel. Deze vraag houdt niet op bij traditionele modellen. Onze chalets kunnen aan uw camping, vakantiepark en doelgroep aangepast worden.

Een hogere bezettingsgraad per jaar, vroege boekingen voor de volgende vakantie zodra de gasten vertrekken, hogere opbrengsten en langere seizoenen: dit zijn belangrijke argumenten van de campings om te investeren in verhuuraccommodaties.

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op