ARCABO productie

Onze chalets worden in eigen productiehallen, in eigen chaletbouw, in Nederland door competente en geschoolde medewerkers gebouwd met behulp van moderne processen. Ruim 1000 mobiele bungalows verlaten jaarlijks onze productielocaties naar parken in Nederland en de grenzen over richting diverse Europese landen.

Fabriek bezichtigen?

We geven u graag een rondleiding bij ons in de fabriek.

Onze productielocaties

Nieuwleusen
Heerenveen

Ultramoderne productiefaciliteit

Onze productielocaties bevinden zich in Nieuwleusen en Heerenveen. In Heerenveen is de productielocatie in 2021 uitgebreid.

Met de start van de uitbreiding van onze locatie in Heerenveen wordt er een extra ultramoderne productiefaciliteit van 4.000m2 gecreëerd. Hiermee kunnen we in de loop van 2022 prefab elementen voor onze chalets geautomatiseerd gaan produceren. Met deze automatisering maken we straks gebruik van robotisering die uniek is voor de houtskeletbouw in Nederland.

Altijd vooruitstrevend zijn en kwalitatief bouwen aan de ondernemersdroom van ieder recreatiepark in zowel binnen- als buitenland! Dat is wat we het allerliefste doen!

Productieproces

De basis van ons productieproces is een carrouselsysteem dat ook in de hoogwaardige auto-industrie wordt gebruikt. In elke stap van dit proces wordt de hoogwaardige afwerking van een chalet gegarandeerd door een strenge kwaliteitscontrole.

Persoonlijke wensen, zoals kleur en ontwerp, worden door ons complexe computersysteem begeleid, gecontroleerd en in het geavanceerde productieproces ingepast.

In het computersysteem is naast een minutieuze selectie van materialen, het afkorten van wezenlijk belang. Het zagen vormt de basis voor kwaliteit en levensduur en iedere lengte en verstek moeten perfect zijn.

Hoogstaande productie

Complete productiefaciliteit volgens Lean

Onze chaletbouw productie, die wij volledig in eigen hand hebben, is van zeer hoog niveau en volgens het Lean manufacturing principe, wat wil zeggen dat wij maximale waarde voor de klant realiseren met zo min mogelijk verspilling.

Rondleiding fabriek

Het proces van begin tot eind

Wilt u ons productieproces live komen bewonderen? Wij nodigen u graag uit om samen met u het ingenieuze proces stap voor stap te doorlopen. Een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten.

Fabriek bezichtigen

Al jaren de vertrouwde partner voor

Al 25 jaar Europa’s grootste specialist in chaletbouw

Neem contact met ons op